Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest hack ze zabija na 1 strzal

ontubyl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Snajper nie zabija na jednego strzała..

@topic

Nie ma, nie było i nie będzie.

No jak nie zabija.... Strzał w głowę z pełnym naładowaniem.

Dlatego napisałem + aim. Automatyczne celowanie.

Opublikowano

oświadczam że jest taki hack ale działa tylko na snajperze, jest on podobny do takiego czegoś jak "samonaprowadzanie"

możesz myszką w kogoś spudłować nawet 3 cm od niego (na ekranie) a on i tak dostanie headshot.

ale za takiego hacka trzeba zapłacić ale i tak pewnie nie działa. i od razu tobie mówie że masz nie szukać

żadnego aimbota ponieważ wszystkie nie działają.

jest tylko hack ESP. czyli takie coś że widzisz w ramce gdzie jest wrug, ile ma hp, i jaka doległość itp.

jak ztronka zadziała to prześle tobie link

No jak nie zabija.... Strzał w głowę z pełnym naładowaniem.

Dlatego napisałem + aim. Automatyczne celowanie.

dobra AIM ale tobie chodzi o hacka? czy jest jakaś sztuczka w tf2??
Opublikowano

Z pełnym załadowaniem zabije wszystkich prócz grubego który zjadł czekoladkę :-).

Opublikowano

Z pełnym załadowaniem zabije wszystkich prócz grubego który zjadł czekoladkę :-).

Gruby który zjadł czekoladę ma 350 punktów życia, a snajper w pełną naładowaną snajperką i strzałem w głowę zadaje 450 punktów życia.

1308908520-U361982.jpg
Gość Pexior05
Opublikowano

Nie ma takiego hacka, chyba, że aim.

Ale to inna sprawa.

Opublikowano

Gruby który zjadł czekoladę ma 350 punktów życia, a snajper w pełną naładowaną snajperką i strzałem w głowę zadaje 450 punktów życia.

Overheal :s.

Zresztą nie będę już spamował bo zaraz dostanę masę warnów.

Opublikowano

Overheal :s.

Zresztą nie będę już spamował bo zaraz dostanę masę warnów.

http://wiki.teamfortress.com/wiki/Heavy/pl

Z nadleczeniem jak zjadł czekoladkę ma 450 życia, tyle ile snajper może pociągnąć z naładowanej snajperki.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

A co do tematu, to na 1 Hit Kill'a hacka nie ma, ale jest np. na nieskończone kryty, które zabijają po chwili :

0eab14ddf550.png

Opublikowano

@Up

Wow , dobre to :D

Ale , to nie zmienia faktu , że psuje całą zabawę i zafascynowanie , zdobytymi fragami :D

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Chodzi ci o rodzaj cheatu instant kill. Nie ma żadnego takiego cheatu/hacku teraz. Jak będzie to chwilę podziała, lecz szybko stanie się detected, lub w ogóle zpatchowany i nie będzie działał. Nie było chyba nigdy takiego cheatu, a ty pewnie widziałeś film co gościu albo strzelał headshoty ze snajperki, albo po prostu wylosował sobie to z 'roll the dice' - komenda "rtd" na niektórych serwerach. Raczej na takich 4FUN, tłumaczyć to można jako ruletkę, że gracze mogą sobie wylosować dobre, jak i złe rzeczy np. nieśmiertelność, śmierć, zamrożenie, natychmiastowe zabijanie, krytyki, noclip, wysadzenie się w powietrze itd.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szczerze? Nie uważam, że takie coś istnieje.A nawet jeżeli by istniało prawdopodobnie kończyło by się banem po pierwszych minutach na serwerze.

Jedyny moment w którym widziałem "One hit one kill" to byli snajperzy którzy strzelali do mnie z

-Łuku (w głowe)

-Snajperki na maksymalnym naładowaniu (też najczęściej w głowe)

GxvL5.jpg
Opublikowano

@up

Odkopałeś temat z lutego, ciekawe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...