Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Bonusswitcher v3

subcom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Bonusswitcher-em . Otóż załącze go i gdy już wszystko zrobie już okno z logowaniem ma wyskoczyć gra sie zacina i nie da się nic zrobić ... Posiadam windows 7 i zainstalowany Microsoft C++ czy jakoś tak. Prosiłbym o pomoc .

Opublikowano

Mi V2 działał pięknie czasami się Metin wyłączał ale to drobiazg... A ten V3 to zatnie metina i sie zrobić nic nie da :angry:

Opublikowano

Raczej nikt ci nie pomoze, czekajmy na nastepna wersje z nadzieja ze padmak to naprawi, bo to najlepszy bot w sieci. Polecam ci zmieniacza bonow w pythonie, zmienia bony w jednym itemku na raz wiec jest troche do bani.

Opublikowano

też mam ten sam problem... Gdy załączam 'bs' to Metin mi się laguję i nic się nie da zrobić :(

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

Problem może być tez w laucherze. Spróbuj wkleić lauchera z innego Priva po czym uruchom przez niego grę i spróbuj zalczyc sweatchera miałem podobny problem i to pomogło.

rastabuszek.jpg
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...