Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Przeniesienie retaila.

Jezusx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli bym teraz na moje konto kupił sobie jakiegoś retaila, np. TMP, to czy jeżeli dostał bym bana to mógłbym go przenieść na nowe konto ? :>

graphic.png

Opublikowano

Witam

jeśli byś kupił retaila na 1 konto i dostał bana nie mógł byś przenieś retaila na inne konto,ponieważ to jest zapisane tylko na 1 konto

Pomogłem daj like ;]

Ghost-Rider-flame-chain.gif
Opublikowano

ale podobno jest możliwość napisania ticketa i takowego retaila przenoszą (tmp nie ma więc kupił bym ak ;x)

graphic.png

Opublikowano

ale podobno jest możliwość napisania ticketa i takowego retaila przenoszą (tmp nie ma więc kupił bym ak ;x)

Jest możliwość, ale tylko w wypadku kiedy oba konta są aktywne.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jeżeli konto jest aktywne to możesz wysłać ticketa z prośba o przeniesienie retaila na inne konto. Tylko ta opcja działa wtedy i tylko wtedy, gdy oba konta maja status "Active" [czyt. konto na którym jest retail, nie jest zbannowane]

:)

PS

Witam

jeśli byś kupił retaila na 1 konto i dostał bana nie mógł byś przenieś retaila na inne konto,ponieważ to jest zapisane tylko na 1 konto

Pomogłem daj like ;]

Dać to ja Ci mogę słownik. Poza tym nie odgapiaj koloru, którym pisze swoje posty Grasu :)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Pamiętaj że TMP 9 to nie retail...

Ja mam właśnie taką sytuację.

Zbanowali mi konto 48lv z retkiem M60 i napisałem o przeniesienie retaila na moje obecne acc.

Lecz czekam 3 dzień i nic ;/

OkeanoS

Opublikowano

Mam na jednym koncie retail m134. Moge go przenieść na inne konto którym gram ? Oba konta są aktywne. Jeżeli się da to proszę o jakiś wzór ticketa.

Opublikowano

@UP

Napisz że chcesz przenieść retaila.

Musisz podać następujące dane:

- Login / Hasło. (nie wiem dokładnie czy hasło potrzebne, ale możesz podać bo i tak Ci przecież konta nie zabiorą :) )

- Nick.

- Data Urodzin.

- IP z którego zostało założone konto.

- Wszystkie kody ESN oraz numer transakcji.

- PromoCode (nie trzeba, ale możesz podać).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pamiętaj że TMP 9 to nie retail...

Ja mam właśnie taką sytuację.

Zbanowali mi konto 48lv z retkiem M60 i napisałem o przeniesienie retaila na moje obecne acc.

Lecz czekam 3 dzień i nic ;/

Spokojnie.. Nie zdziw się jak Ci odpiszą po 5 dniach...

Ja miałem taką sytuację z promocodami za premkę golda.

Opublikowano

retaile sa na 8 slot tmp i ak camo to bronie na 10 lat 3/5 slot. a to chodzi o to ze jesli dostales bana na jakims koncie , potem zaczales grac na nowym i na nim kupiles retaila i dostales unbana na poprzednim koncie to mozesz przeniesc go na stare konto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...