Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox 360 gry

WonderGunz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

Pod koniec kwietnia kupuję xbox 360 250 GB ( bez kinecta), co za tym idzie? szukam pierwszej gry.

Moje wymagania:

-chodzi o single player

-gra ma mi zając trochę czasu, nie że 5 godzin i końcowe napisy

-nie jest dla mnie przeszkodą Język angielski, lecz miło widziane będą polskie napisy

-cena max max do 200 zł

Moje propozycje:

-Mass Effect 3

-GTA 4

-Gears Of Wars 3

-WWE 12

-CoD Mw3/ bf3

Oczywiście piszcie też swoje propozycje, jednak chcę wybrać między tymi grami

Opublikowano

Najbardziej to ja ci polecam GTA IV CoD MW3 oraz WWE 12 ;)

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Chodzi mi o JEDNĄ grę na początek =] ( max 2.) ponieważ nie stać mnie żeby kupić xboxa i do tego 3 gry za 200 zł. Dlatego szukam takiej która nieźle wciąga i trochę zajmie, żeby uzbierać na następną.

Opublikowano

Jak na mój początek to ja sobie GTA IV kupiłem ;) ogólnie popatrz po recenzjach na YouTube i wybierz sobie ;)

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

właśnie już czytałem/ paczyłem i z pośród wielu kandydatów wybrałem te gry, nie mogę się zdecydować, dlatego potrzebuje oceny ludzi którzy grali w nie ( wady, zalety, grywalnność itp itd)

Opublikowano

BF3 na xboxa odpada.Polecam ci coda mw3.Pierw single potem multi i minie 40h zabawy

BF3

-na konsolach totalne dno!!!

CoD

+pokazuje na co stać konsole!

image.png 

Opublikowano

@Covver możesz rozwinąć swoją wypowiedz o bf3 i mw3? ( plusy i minusy poproszę, multi i single, gdzie lepiej w multi gdzie lepiej w single), ponieważ jak oglądałem recenzje i ogólnie filmiki na yt użytkownika yoshi7901( nie reklamuje go ani inne takie, to służy tylko za przykład) to on chwalił bardziej bf3 i jak podał minusy do mw3 to aż mi się odechciało grac w mw3 chociaż jestem wielkim fanem coda ( w mw1 gram od premiery, ok. 5 lat, w inne części też). Dlatego poproszę o rozwinięcie tej wypowiedzi =]

Opublikowano

BF3 na xboxa odpada.Polecam ci coda mw3.Pierw single potem multi i minie 40h zabawy

Jak Śmiesz Hańbić BF3 ?!

@UP

To Kup Sobie CoD'a Proste ;)

Mój Komputer:

Opublikowano

Osobiście polecam :

- Just Cause 2

- Batman Arkham City

Obie gry maja ogromny świat. Cały szereg misji i ukrytych zagadek. Gry typu przygodowe i akcji. Mnóstwo zabawy na długie godziny.

Opublikowano

Kup sobie Forze <3

A z fps-ów to może Halo.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

mam takie glowne pytanie, co sadzicie o mass efect 3 ( wiem ze jeszcze nie wyszlo, ale demo jest =])

Nie pisz posta pod postem, używaj opcji "Edytuj". Jeśli chcesz odświeżyć temat, musisz poczekać 24h.

~Marselo

Opublikowano

Ja na początek kupiłem GTA IV.

Jeżeli chcesz długo pograć to z tych, które podałeś kup WWE. Możesz też zainwestować w Fife lub coś od RockstarGames np. Red Dead Redemption lub L.A. Noire

darkness3.png

Opublikowano

fife 12 juz mam na kompa ( na konsole jest taka sama ) wiec.... :P skyrima przeszedlem 4 razy wiec tez podziekuje =] interesuja mnie opinie tych gier ktore podalem, thx za wszystko podpowiedzi narazie

Opublikowano

mam takie glowne pytanie, co sadzicie o mass efect 3 ( wiem ze jeszcze nie wyszlo, ale demo jest =])

Oceniając demo to można powiedzieć,że to będzie jedna z lepszych gier RPG/akcja

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mysle ze jezeli chodzi o mass effecta single nie mam sensu bez przejscia poprzednich czesci ...

Multiplayer jest naprawde fajny na becie przesiedzialem z 40 godzin i sa tego efekty 1 w polsce ;D

Ale maja wyjsc tylko 3 tryby i zadnym z nich nie bedzie Death match itp mecze

Kampania jest super mysle ze chcac kupic mass effecta 1,2 i 3 dasz z 300 max jak zobaczysz okazje to z 250/240 ^^

Atr1920.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...