Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytanie dotyczące kupna komputera.

MenoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam zamiar kupić komputer na allegro i znalazłem chyba ciekawy komputer mam do wydania 2200zł i chwilowy dysponuje tylko tyloma pieniążkami i mam pytanie czy to dobry sprzęt oto link

http://allegro.pl/nowosc-6-x-3-3-ghz-4gb-500gb-dvd-gtx460-raty-i2124959865.html

76561198056612716.png

Opublikowano

Chcesz mieć pożar pod biurkiem ? to nas do tego nie mieszaj. Chłopie ja też wczoraj chciałem kupić na allegro kompa za 4k ....

ale nie warto... lepiej kupić słapszy na etc.pl bo na allegro(komp) po miesiącu będziesz miał pod biurkiem pożar

a jakie chcesz część cały komp ? komp z ekranem itp?

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

Chcesz mieć pożar pod biurkiem ? to nas do tego nie mieszak. Chłopie ja też wczoraj chciałem kupić na allegro kompa za 4k ....

ale nie warto... lepiej kupić słapszy na etc.pl bo na allegro(komp) po miesiącu będziesz miał pod biurkiem pożar

yyy słabszy? Chyba lepszy :)

http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=46429

Coś takiego proponuje.

Opublikowano

Nie, mam własny monitor tylko brakuje mi jednostki centralnej ponieważ spalił mi się mój kilku letni Pc'et noi powiedziałem czas go zmienić i teraz poszukuję dobrego komputera. Czekam może na jakieś inne propozycję, bądź czy części który dał użytkownik NiNeTaLeS jest bardzo dobry.

76561198056612716.png

Opublikowano

Cały ponieważ ponieważ do wymienienia byłoby wszystko prócz obudowy, więc nie będę aż taki skąpy i kupię cały.

76561198056612716.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...