Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie mentalem na 54 lv Solar

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wiem, miliony razy ten temat byl walkowany , przerabiany i katowany, ale ze wszystkich nie dowiedzialem sie niczego konkretnego. Mam problem odnosnie zarabiania kasy. Zastanawia mnie, gdzie moglbym sie dorobic dobrze.

Mam lv 54, militara. Silne na m3, duchowe m4 walniecie m2. Defa mam 541. Hp mam prawie 12k. Moja bron to ribek +9 28 % z kd smierci +3. Biolog jest w trakcje pamiatek, oddaje regularnie, zostalo 12. Buff 35 lv x2 skile na m : 27 % buffy . Opisze troche wiekszosc przerabianych przeze mnie miejsc

-U lorda radze sobie marnie. Przy wejsciu czesto dedam bo wolno atakuje i dedam malpy. Jak juz sobie poradze to probojac dednac lorda padam przez jego obstawe. Nie probowalem isc buffem bo dochodzilem do polowy dedajac mase razy.

-Metiny na pustyni to dotychczasowy zarobek, ale metinow malo, bo czesto sa wybite. Obleciec kazde ch to 30 min roboty, czasem nie znajdzie sie zadnego metina, choc kazdy resp metka znam.

-Lowienie ryb to strata czasu.. Zanim zarobie 1kk to dzien minie. Gówno nie zarobek.

-Metki na sochan sa nie do znalezienia. Bardzo duzo ludzi siedzi na respie non stop.

-Ulepszanie w dt nieoplacalne, zanim dojde do kowala z kims to minie kawalek czasu, poza tym ciezko wbic cos na wyzszy plus i zarobic na tym i jeszcze trafic na odpowiedniego kowala.

Ktos ma jakies propozycje jeszcze co do zarobku ? Moze przy czyms musze zostac bo innej opcji nie ma, jakies porady ? Wszystko prosze pisac. Musze zarobic na eq na 61 lv , zatrzymalem sie w expie. Prosze o rozwiniete posty, kazdy sensowny bede plusowal. Pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Jedyny sposob.

FIshbot.

polecam ci go uzyć.

Też tak na nim gram.

Marny zarobek. ale da sie łowić.

Powiadasz że lorda nie dajesz?

Ja mam woja body 515 defa na 54 i daje rady

bez buffa

a ty z buffem i mental?

Dziwne

Pozdrawiam

RemoPawel.Legolas

----------------------------

Proszę o zdjęcie 5% jesli łaska ;D

Opublikowano

Jedyny sposob.

FIshbot.

polecam ci go uzyć.

Też tak na nim gram.

Marny zarobek. ale da sie łowić.

Powiadasz że lorda nie dajesz?

Ja mam woja body 515 defa na 54 i daje rady

bez buffa

a ty z buffem i mental?

Dziwne

Pozdrawiam

RemoPawel.Legolas

----------------------------

Proszę o zdjęcie 5% jesli łaska ;D

No niestety taka prawda, nie wiem czemu tak sie dzieje. Pojde z buffem jutro i sproboje cos zadzialac i zarabiac na medale ewentualnie.

FB, lub zrób dropa do m2 35lvl bodziaka

Fb odpada, nie chce mi sie blokowac hs itd , poza tym nie bawie sie w zadne haxy, mam traume po baniku za fb na pro konto.

A co do dropa to zanim zrobie go i boja na nim + eq to minie troche czasu .

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Podexpic dropa do 35 lvl to zaden problem gorzej z bojem a eq mozesz przezucic swoje na dropa na czas zarobku

Opublikowano

Pobiegnij tam buffem a gwarantuje Ci ze bedzie Ci o wiele lepiej...

Ewentualnie maski na 60... ledcisz z buffem na żaby i dropisz... ja 35 lvlem po 2/3 grupki żab i masek pełno.. tylko że ja je dropiłem aby do dt leciec i je palić :) Przyokazji dropnalem maske 60 ninja 8 trucia... zawsze te pare kk wiecej :)

Ewe. metki DT... a dokladniej te co sa na 1 pietrze :) czy tam parterze.. jak kto woli... prosisz ze chcesz ty metka ubic i tyle... masz pewnosc ze zaraz metek sie zrespi i se bijesz...

Prosze o zdjecie paru % bo już z rok nikt mi nie obniżył ; <

Opublikowano

Sam nie wierze, ze założyłes taki temat xD

Jest kilka opcji:

1.Jesli posiadasz ok. 10kk mozesz kupic wilka, i latac nim na 30-35lvl w m2. W miedzyczasie wykomujesz misje konne. Jak juz bedziesz miał boja-wilka sprzedajesz.

2.Mozesz zaryzykowac z FB. Jesli bedziesz uwazal nie dostamiesz bana-ale i tak słaby zarobek. Małz wart jest ok.350k

3.Ja kiedys zarabiałem na kupowaniu zelakow +5 i ulepszaniu do +8. Małz nie jest az tak droga jak i inne ulepszacze...

4.Sprobuj jutro z tym bossem + buff

5.Jeszcze cos o DT napisze... Najlepiej na wyprawe ze soba brac:

Zbroje boga smokow

Nimfe

Ebonki lub kolce z łez

I ulepszac te itemy do +8, fakt duzo czasu to trwa lecz rezultaty moga byc dobre...

Licze iz moze Ci to troche pomoze. Sorki za błedy itp. Pisze z telefonu

Pozdrawiam

Opublikowano

tak jak panowie UP pisali ze FB albo jest jeszcze 1 Opcja .

Robisz dropa 7-10 lvl WP/Mental robisz reklamy w SponsorPay na 2x drop lecisz do m3 innego wyjscia nie widze .

To jest dobry pomysł, wpadnie ci dużo broni na 30 lvl, które mogą mieć bardzo śr :) co oznacza duży zarobek.

Opublikowano

Dt nie oplacalne?Dt jest bardzo oplacalne a jezeli ci sie nie chce to mozesz rudy kopać

21f0dgn.jpg

Opublikowano

DT na metki po królu lub metki po kowalu te na 65

ulepszanie w dt

dropienie z złotych szkat lub srebrnych

reflink

Opublikowano

mozesz isc do doliny na metki cienia przy swiatyni , mozesz dropnac ku/kd z metka a z mobkow ulepszacze np ogon weza + ktory u mnie warty ok 80kk

mozesz jeszcze kopac rudy ale nudny i dosc slaby zarobek

860331433165800174608.png

Opublikowano

Jeżeli nic Ci się nie chce to nie zarobisz ...

Ja Ci polecam najklepsyz zarobek na twoim lv :

Dropienie ks klątw pod św.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Bufem dojść to jakieś 5min i dasz na pewno rade na 2 spota brać mam bardzo podobną postać i dobrze mi idzie lecz jak wchodzę do komnaty to padam. Najlepiej dać sb bufa wejść bufem do komnaty odciągnąć spota i wtedy wbić wojem na schody i tam walić.

Opublikowano

nowy serwer, więc dużo ludzi szuka broni na 30 lvl. opłacałoby się troche podropić w imha, robienie dropa to zaledwie 10 - 20 minut.

poza tym metki i ew. rudy kuć, bo też można ładnie się wzbogacić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...