Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Sensytywnosc myszki do AWM

Help4You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, wpadam tu z pewnym pytaniem. Strasznie rzadko bywam na tym forum i nie wiem, czy taki post już był. Do rzeczy: jakie polecacie ustawienia sensytywnosci myszki pod AWM. Ja mam 100 a z burstem chyba 35. Zauważyłem, że myszka dziwnie chodzi, hmm nie wiem jak to powiedziec po prostu jakby na ekranie byla taka siatka w kratke i ooo mam przyklad. Załóźmy ze są 2 punkty bardzo blisko siebie powiedzmy to nie można nacelowac pomiędzy nimi bo myszka "przeskakuje" po prostu nie chodzi płynnie tak jak w CS np. Próbowałem różnych powierzchni pod myszke ale to samo. Myszke mam z Logitech za ok. 100zł bez przewodowa.

PS. Głownie mi chodzi o tą sensytywnosc i też jakies rady co do grania z AWM, jakies tricki, quickscope itp.

help4you.png

Opublikowano

Z AWM ?

Zależy bo można ustawić zoom i czułość myszki. Każdy ma zoom na 50, ja np. gram do wszystkiego z 72 ( AWM też ) i wtedy bardzo dobrze się gra bo np. jak celujesz w jednego, ale ktoś go zabije, a obok jest inny koleś to szybko możesz na niego nacelować.

Opublikowano

Mi też myszka płynnie nie chodzi, odkąd zainstalowałem Windowsa 7.

Bo na XP mi normalnie chodziło.

Co do czułości, to ja gram na 65 i mi się dobrze gra.

Jest ktoś za mną, i przed emną, to kucam zabijam tego przede mną i szybko odwracam się i zabijam tego z tyłu :)

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

ja na 15

awm nie lata ci tak celownik i latwiej wycelowac

a w zwyklych broniach to ja juz [rzyzwyczajony jestem wiec.

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

OK już sobie poradziłem 60 i zoom 30, rezultaty ? Na port na same snajpy FFA staty 30:2 dziekuje wszystkim, dostaniecie lajki i temat prosze o zamkniecie !

help4you.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...