Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]T2 , T-26, BT-2 czy Pzkfw35(f) co wybrac?

Suviaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem początkującym graczem i nie wiem jaki wziąć czołg z II Tiera

Myślę nad

[T2 , T-26, BT-2 i Pzkfw35(f)

lecz możecie podać swoje propozycje

PS:chodzi mi o to żeby później mi się dobrze grało np w Tier V

Opublikowano

Skoro jesteś początkującym to polecam lecieć w IS-y, to czołgi którymi gra się najłatwiej

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

dobra wybralem droge do KW przez t-26 a jaki drugi czolg wziac , taki zeby teraz byl dobry i jego nastepcy w nastepnych tierach tez byly dobre

PS:a i jaka artylerie wziac zeby bylo duze dmg i celnosc , jaka nacja lub jaki czolg

Bywalec
Opublikowano

Polecam dojść do tygrysa bo jego 88mm jest niesamowita :)

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Ma być trudno, wtedy się nauczysz jako-tako grać.

Najlepiej, aby w linii rozwoju nie było zbyt dużo lekkich czołgów (ich MM odrzuca początkujących).

Mówi się, że Niemcy to najtrudniejsza nacja, ale z czasem niektóre czynności wchodzą w rutynę i jakoś sobie radzisz ze wszystkim :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Bywalec
Opublikowano

Vk3601h bardzo dobrze zarabia i będziesz miał dużo frajdy jeżdżąc nim. Zwrotny, szybki, penetrujący. Potem odblokujesz tygrysa, kupisz sobie wieżyczkę, długą 88 i będzie git.

...>PanzerIII/IV>VK3601H>Tiger. Do Vk3601h obowiążkowo kup armatę 88mm i będzie dobrze.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Nie wiem ja tam jeżdże teraz vk36 h i nie mogę powiedzieć, że jest szybko i zwrotny ;x Może z 2 silnikiem, ale na niego brakuje mi jeszcze w ciul expa. Narazie pałam do niego nienawiścią i chce jak najszybciej dojść do tigera

Opublikowano

jedź do PzKpfw IV ładnie zarabia,małe HP które nadrabia szybkością , Dobra moc obalająca ,Małe koszty przy ogarniętym graczu . / Tylko trzeba się namęczyć aby do niego się dobić .

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

No ja wiem ,że droga do Tigera NIE jest trudna przez pz II itd. (PzIII,PzIII/IV,VK3601H)

PS Troche sie musisz namęczyć ale sie możesz trochę nauczyć grać bo nie musi być łatwo tylko skutecznie

@EDIT w niemieckich tą drogą ,którą proponuje chyba dopiero przy VIII tierze wychodzisz na minus (TigerII) ale nie zawsze.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Graj na metodzie prób i błędów.. Każda nacja, HT, LT, MED ma swoje wady i zalety. Możesz popatrzeć sb na ich parametry i porównać np.: rosyjski z niemieckim czołgiem. I broń boże nie sprawdzaj tego na stockowych czołgach.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...