Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Klucz do BF3

EloBoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, załatwiłem sobie BF3 za free, 2 oryginalne płytki w pudełku. Nie mam żadnego klucza poprostu nic po za płytkami. Czy jest możliwość grania w single/multi w takiej sytuacji? Dodam, że kompa który uciągnie BFa będę miał dopiero koniec marca/początek kwietnia, więc aktualnie nie mam możliwości sprawdzenia tego. Na dole płyek widnieje jakiś kod, czy to jest CD-key? I czy w ww. czasie będzie ktoś jeszcze grał w BFa, a jeżeli tak to czy ja jako jakaś tam pierwszo poziomowa postać dam radę co kolwiek tam zrobić i jakoś się pobawić w grze? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :)

Opublikowano

J/W i gracze to będą jeszcze przez długi czas w to grać niskie lvl ciągle przybywają i nie raz widzę jak karają 40-50 ;)

Opublikowano

No dobrze, ale czy mam możliwość kupienia samego kodu na allegro po niższej cenie niż samą grę, inastalację gry z płytki i grania normalnie? Jak jest taka możliwość do jakich kodów szukać? Mogą być np. te na steama itp?

Opublikowano

Steam nie współpracuje już z EA (gry nowsze od crysisa 2 już się na niego nie ukazują ) .Normalny klucz do battlefield 3.Jest taka możliwość.

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Klucz do bf3 można na allegro znaleźć i będzie tańszy niż ten z pudełkiem i płytkami ;)

Opublikowano

Przejdź się do empiku, media martku i kup wersję pudełkową, nie kupuj z allegro gdyż jest to najbardziej ryzykowny sposób. Ewentualnie kontagier.

Opublikowano

A czy możecie poda przykłady czego nie kupować? Bo widzę np. klucze po 20 zł tylko coś mam złe przeczucia co do nich. I jak z dodatkiem B2K? Czy on jest teraz wymagany do gry i jak z jego kupnem?

Opublikowano

Na allegro przede wszystkim patrz na komentarze i myśl logicznie, nikt nie sprzeda gry za 20 zł podczas gdy w sklepie kosztuje 130...

B2K nie jest wymagany do gry a sprzedawany jest z reguły oddzielnie.

Opublikowano

Z czystym sumieniem polecam: http://allegro.pl/ba...2169924724.html - tylko 72zł zamiast 130zł. I działa sam u niego kupiłem. Dowód na to że tak jest to moja sygna z gry.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Tak się składa, że battlefield 3 pudełkowy kosztuje 80 zł w empiku i saturnie. Także sądzę, że nie opłaca się kupować na allegro samego klucza za 72 zł ;)

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Tak się składa, że battlefield 3 pudełkowy kosztuje 80 zł w empiku i saturnie. Także sądzę, że nie opłaca się kupować na allegro samego klucza za 72 zł ;)

W mojej okolicy jest to koszt rzędu 100-130zł. Więc bardziej tak mi się opłaciło.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Ja osobiście kupiłem klucz za 42zł po rosyjsku i sobie spolszczyłem bardzo miły sprzedawca polecam "rajdlagracza" jakoś tak się nazywa wszystko ok śmiga jak należy gram od wczoraj, mam już 9poziom jeśli ktoś będzie chętny to xRociV2 mój nick :)

Opublikowano

nie polecam kupować kluczów po rosyjsku bo EA mówiło że nałoży blokade regionalną, poza tym z każdym większym updatem ściąga rosyjskie pliki językowe przez co trzeba się pier****. 0 Pomocy od rosyjskiego supportu również jest problemem. Lepiej dołożyć te 30 złoty i kupić oryginalny polski klucz.

Opublikowano

Kumpel kupił ruski CD key z Allegro po czym dostał bana po 2 tygodniach, także nie polecam. Szkoda kasy ;)

Kolegi pies też dostał bana. Potwierdzone informacje proszę, za sam fakt, iż klucz był Rosyjski nie powinno być bana...

Opublikowano

Kolegi pies też dostał bana. Potwierdzone informacje proszę, za sam fakt, iż klucz był Rosyjski nie powinno być bana...

Podaj mi dane z origina tego psa, chętnie z nim pogram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...