Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanka. Min. dla osob ktore widzialy gre MyFantasty,Margonem. Czy istnieja jakies privy tych serwerow?

Zeby zrobic priva takiego servera np MYFantasty czy Margonem to z ile by kosztowala licencja?

Co to wogule jest licencja?

Czy mimo lcencji silni trzeba by bylo pisac samemu czy jak sie kupuje licencje to odrazu daja silniczek?

Z ile miesiecznie kosztuje utrzymanie takiego serva typu MyFantasty?

Z ile by kosztowalo zleceni napisania takiego silniczka?

Prosze o jak najwiecej inf. Z gory thx.

Opublikowano

Aż się musiałem zalogować aby ci odpowiedzieć na to pytanie "Z ile by kosztowalo zleceni napisania takiego silniczka?":

Jak chodzi ci o napisanie takiego silniczka to możesz liczyć że ponad 10tys zł i nawet grubo więcej. Z tego powodu że ten silnik jest napisany w kilku językach. Plus nie zapomnji o grafice. To nie jest robota dla jednego programisty lecz dla całej grupy.

Opublikowano

Do MFO nie ma priv serwerow, ale do margonem możesz wykupić koszt to chyba 1000sł zaloguj się na stronie margonem.pl i sprawdź w zakładce smocze łzy.

Opublikowano

nie wiem czy oto ci chodziło ale na gvw sa rozne silniki nie lepiej przerobic jeden z nich??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...