Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem D2nt [druid]

Gomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbe do wszystkich uzytkownków mpcforum, Czy jakaś osoba grająca w Diablo 2 Lord Of Destruction I uzywa d2nt, kieruje tą prośbe do wszystkich uzytkownikow grających klasa postaci :""Druid"": Mam pewnien problem podczas tworzenia serweru! Bot wchodzi na wybrana gre i od razu po starcie gry pokazuje sie error na lewym górnym rogu ekranu. Czerwonym drukiem pisze Coś z nazwa ""Skrypt defined?!"" Not found.

Jeżeli ktos gra druidem elementarnym w diablo 2 na d2nt. i dziala mu niech napisze tutaj post.

Dodałem załącznik przedstawiający problem.

To jest ukryta treść, proszę

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

pisać jak chceta wpierdziel dostać ;D

Opublikowano

Bardzo dziekuje ale nie jestem biegły w pisaniu skryptow, ;/ moze ktos pomoze?

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

Opublikowano

wejdz do folderu tam gdzie masz skrypty i masz tam skrypt dla druida i dodaj tam swoj nick chara, i zedytuj skrypt pod wlasne potrzeby i powinno smigac :P

Opublikowano

Ehh ;/ Nie o to mi chodzilo , chodzi o to ze nie umiem tego zrobic i jezeli ktos na forum gra ele dudu i uzywa d2nt to moglby mi przeslac Ten caly skrypt. moj char do Bartosz_dudu i nie wiem czy ten " _ " cos znaczy ;/ Dlatego prosze was o pomoc w napisaniu tego ;P

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

Opublikowano

wchodzisz do bot/scripts/libs/config i tam masz plik o nazwie NTConfig_Druid_NazwaTwojegoEleDruida i zmieniasz jego nazwe na NTConfig_Druid_Bartosz_dudu i teraz mozesz ustawic reszte co tam chcesz :P

A i jesli podmieniles plik NTConfig_Paladin_NazwaTwojegoPala na NTConfig_Paladin_Bartosz_dudu to zmien go znowu na NTConfig_Paladin_NazwaTwojegoPala

Powinno trybic.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

witam

ja tez mam problem z druidem, a mianowicie pojawia się taki komunikat " njip Error: File does not exist: settings/normal.nip"

to się pojawia chwile po tym jak druid zrobi porządek w ekwipunku5929faf85fd65_post-136406-126753764521_thumb.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...