Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runy (ktore lepsze)

Vuko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!Chcialbym zapytac ogarnietych graczy jakie runy bardziej pasuja pod ad.Zastanawiam sie czy lepsze sa znaki pod ad i esencje pod kryt dmg czy wszystko na kryt dmg?

Opublikowano

Zależy jeszcze na kogo. Polecam Esencje DMG znaki przebicie pancerza(attack penetration) a reszte dopasuj pod postać

Moje Posty:

10

50

100

150

Potem Dorobie ;D

Opublikowano

Mark, Quintesence pod Armor pene ;) a seale i glyphy armor + mres ew. mres per lvl ;p

Gold Member

nvm

Specjalista
Opublikowano

kryt zawsze się przyda i fajnie jest zrobić runki 20% kryta

dużo ludzi kupue wszystko pod kryta i są zadowoeni (nie znam osoby która by na nie narzekała)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Czerwone - Armor penetracja

Kwinty - Armor penetracja

Żółte - Armor

Niebieskie - Magic Resist per. lvl :)

____________________________________________________________________________________

Ja gram z takimi runami i nie żałuje. Możesz ew. zmienić żółte na per. lvl, ale armor się przyda na początku.

he?

Opublikowano

ja tam mam full ad i pol run na ap i szczerze mowiac dziala to super bo jak gram ad carry to daje ful ad jak tankiem to runy pod ad i masterki pod tanka a jak magiem to pol run ad pol ap a masterki jak dla maga:)

u1lc.png
Opublikowano

Oczywiscie odezwali sie znawcy, ktorzy kupuja full ad i kryt, bo na 1 lvlu trzaskaja dmg w trz dupy. Tacy ludzie zawsze pisza potem,ze tem gownixy, bo na poczatku tak dobrze "mi" szlo a reszta 0 dmg mialem, bo nafeedowali.

Armor pene owni system, a AD ssie lache.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Armor pene owni system, a AD ssie lache.

Matematyka Cię nie popiera, sry.

Marks - Flat AD

Seals - Armor

Glyphs - MR/lvl

Quints - Flat AD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...