Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] BFH na pulpicie

Hankus_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Iż że dostawałem dużo pytań jak zrobić żeby dało się wchodzić do gry przez pulpit, zrobiłem obrazek tłumaczący co i jak (po kolei,łopatologicznie):

1) Google chrome

napulpit.png2) Internet explorer:

napulpit2.png

3) Firefox:napulpit3.png

5) Opera:

napulpit4.png

Opublikowano

Lol , to ktoś tego nie wiedział ? Jeżeli komuś nie chce się tego robić , to to samo jest w plikach gry ...

Przepraszam , gówno robisz , sam wszystko krytykujesz i nabijasz se posty. Nie wiedziałem że w ten sposób można uruchomić BFH. Wiedziałem tylko że ikonką .exe która jest przy instalacji ale to jest chyba to samo?. Ale też fajnie obmyślone sam bym chyba na to nie wpadł : D.

Pozdrawiam . !

edit@

//

i AdiBrD jak chcecie sobie dyskutować to na PW

Czy w moim poście widzisz jakiśkolwiek spam ?

Przeczytaj do końca oceniłem cię pozytywnie że dostarczyłeś mi takiej informacji , a sam pisząc swój post 2x down spamujesz.

A co do cb Ghost ja coś robię , pomagam czasami , nawet udało mi się zrobić 1 czy 2 tutki i zamierzam więcej a ty ? nic tylko smarujesz posty i myślisz , że ci to w czymś pomoże.

To forum jest od pomagania a nie od nabijania postów.

Aha i Panie Ghoście jakie kolory globala ? Głupoty pie*rzysz.Jak by nie były dozwolone to by nie można ich było używać w pasku kolorów ;).

Pozdrawiam ;).

Gng8i.png
Opublikowano

@up

Nie, to nie to samo, gdy naciśniesz tą ikonkę to przeglądarka odsyła nas do strony, która jest niedostępna czyli:

http://play.battlefield-heroes.com/

Opublikowano

Przestańcie się kłócić!

Jeszcze jeden taki wybryk, a dostaniecie po 5% za offtopic, oraz flamewar.

Posty usuwam, a temat ma nie być zaśmiecany.

@Hankus

daj tutki dla innych przeglądarek (w tym temacie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...