Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Artyleria jaka najlepsza

Nifer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko dla graczy zaawansowanych. Poniewarz jestem nowy. Zdecydowalem ze bede gral arta ale niewiem jaka chodzi mi o to aby wziac przeciwnika na hita i aby byla w miare szybkostrzelna. Prosze o uwzglednienie nacji i ile czasu srednio zajmie zdobycie takiej arty. Z gory thx.

Opublikowano

Witaj , artylerią której szukasz może okazać się T92 ponieważ ma bardzo duży splash i przyzwoity dmg, natomiast z szybkostrzelnością jest kiepsko, W ogóle taką najbardziej zbalansowaną artylerią wydaje mi się Object 261 , doskonały dmg z pocisków przeciwpancernych , i na dodatek z obliczeń wynika że na 2 minuty jest w stanie oddać aż 1 strzał więcej ! , a co do czasu potrzebnego na zdobycie , hmmm z premką około 2-3 tygodni, lecz jeżeli nie posiadasz to niestety troche więcej czasu potrzeba będzie .

World of Tanks Squad

;)

aqq_pl.png

Opublikowano

oplaca sie grac rosyjskimi atrami sa bardzo silne wolno sie przeladowywuja ale jak bd mial zaloge na 100% + przedmioty do szybcej przeladowania i celowania i nickt cb w tedy nie przebije :)

THE RAT

Landkreuzer17.jpg?t=1238937426

Opublikowano

yhhhhhhhh ?????? Z tego co mi wiadomo rosyjskie arty mają najszybszy reload ....... , jeżeli chodzi o tier XVIII.......

World of Tanks Squad

;)

aqq_pl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...