Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka broń ?

Gość maluha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupić jakąś bron mi się najbardziej widzi K-2 a wy co sądzicie

teraz mam ak-47 i m4 a1 jakos tak

Opublikowano

ja bym dalej grał M4 wg mnie too dobra bron a jak na CF Eu to za misję masz M4A1 - A (1 dzień) to z tłumikiem to mi banie wbijają jedna za drugą

WG mnie opyla się grać dalej M4 (m4a1)

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Ja polecam scara light z wlasnego doswiadczenia. Musisz ciagle pamietac zeby miec na leb nacelowane i strzelac seriami bo w moim przypadku zapominam o tym i wale full auto, tylko celownik biore na dół. Jak pamietalem o tym wszystkim to na 10 killow z 7-8 to byla bania. Oczywiscie nie musisz mi wierzyc ale ta bron koxi JAK DLA MNIE !

PS. Gram od 3-4 dni a mam ratio 1.7 ? lub wyzej i to zawdzieczam Scarowi xD

help4you.png

Opublikowano

Pośpieszyłem się z napisaniem, że odradzam sg552 . To tylko moja opinia :P Każdy gra inaczej ja np. gram głównie z m4a1 , ak47 i awm. Dla jednego awm to badziewie przy dsr a ak47 ma beznadziejny rozrzut ale ja je ogarnąłem i dobrze nimi gram ( zwykle 2.5 - 3.0 ratio na prison ^^ ) . Znam też ludzi, którzy polecają qbz a ja tej broni nienawidzę :P . Więc to wszystko zależy od twojego stylu gry i tak jak napisał Booya najlepiej sprawdź je sobie na sali treningowej lub zagraj na alasce / crossroad.

Opublikowano

@BooYaa, jak w sali treningowej grać z dowolną bronią ? Da się ? :O

@BooYaa, jak w sali treningowej grać z dowolną bronią ? Da się ? :O

Jak wchodzisz w item shop to naciskasz na bron i po lewej stronie pod postacia jest opcja ' Enter shooting range ' . Wciskasz to i już :)

Opublikowano

K-2 to dobry wybór. Gram z tą bronią już z jakiś rok w Crossfire, i wciąż mi się nie znudziła.

Gram również z XM8(polecam), oraz M4A1 :)

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...