Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angielski przetłumacz tekst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przetłumacz. I'll never forget the first time I was close to a wild animal.It happenned when I was 13. I was on a survival camp with my friends on Vancouver Island in Canada. It was a fine night and I was sleeping in the open by the fire. Suddenly I woke up in the middle of the night. The stars were really beautiful and I felt so good. But what woke me? Then I saw a dark shape. Something was sitting by the fire, only a metre away from me. It was a wolf! I was really scarrying- in the fact I was terrified. I was alone in the forest with a wolf! Then the wolf stood up and slowly walked away . I couldn't believe it! And I couldn't go back to sleep. In the morning I was very tried. But when I told my friends about the wolf, they didn't believe me. Z góry bardzo bardzo bardzo dziękuje !!!!!

Opublikowano

http://lmgtfy.com/?q=T%C5%82umacz no ale niech ci będzie <_<

Nigdy nie zapomnę, jak pierwszy razbyła bliskadzikimhappennedanimal. Itkiedy miałem13.Byłemna obozieprzetrwaniaz moimi przyjaciółminawyspie Vancouverw Kanadzie. Był piękny noc i spałam w otwartym ogniem.Nagleobudził się wśrodku nocy.Gwiazdybyły naprawdępiękne iczułem się takdobrze.Ale coobudziłmnie?Potem zobaczyłemciemnykształt.Cośsiedziprzy ognisku,tylkometrode mnie.To byłwilk!Byłem bardzoscarrying, w tym,byłem przerażony.Byłem samw lesie zwilka!Wtedywilkwstał ipowoliodszedł.Nie mogłemw to uwierzyć!I nie mogłemzasnąć.Ranobyłem bardzostarał.Ale kiedy powiedziałammoim przyjaciołomowilka,nie wierzylimi.

Opublikowano

@UP

Ale przetłumaczone...

Nigdy nie zapomnę, pierwszego bliskiego spotkania z dzikim zwierzęciem.

To stało się, gdy miałem 13 lat.

Byłem na obozie przetrwania z moimi przyjaciółmi na wyspie Vancouver w Kanadzie.

Noc była piękna, spałem na otwartej przestrzeni obok ogniska.

Nagle obudziłem się w środku nocy.

Gwiazdy były naprawdę piękne i czułem się tak cudownie.

Ale co mnie obudziło?

Wtedy zobaczyłem ciemny kształ.

Coś siedziało przy ogniu tuż obok mnie.

To był wilk.

Byłem wtedy strasznie przerażony. Znajdowałem się sam w lesie z wilkiem.

Nagle wilk wstał i powoli odszedł.

Nie mogłem w to uwierzyć!

Nie mogłem spowrotem zasnąć.

Rano byłem bardzo zmęczony.

Kiedy opowiedziałem przyjaciołom o wilku, nie uwierzyli mi.

THE END

Fajna historia nawet. ;)

obraz24.png

Opublikowano

Nigdy nie zapomnę, jak pierwszy raz była bliska dzikim happenned animal.It kiedy miałem 13. Byłem na obozie przetrwania z moimi przyjaciółmi na wyspie Vancouver w Kanadzie. Był piękny noc i spałam w otwartym ogniem. Nagle obudził się w środku nocy. Gwiazdy były naprawdę piękne i czułem się tak dobrze. Ale co obudził mnie? Potem zobaczyłem ciemny kształt. Coś siedzi przy ognisku, tylko metr ode mnie. To był wilk! Byłem bardzo scarrying, w tym, byłem przerażony. Byłem sam w lesie z wilka! Wtedy wilk wstał i powoli odszedł. Nie mogłem w to uwierzyć! I nie mogłem zasnąć. Rano byłem bardzo starał. Ale kiedy powiedziałam moim przyjaciołom o wilka, nie wierzyli mi.

805491408806070489277.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...