Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] P90TR SE

skiba199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko posiadam tą broń na jeszcze 60d opłaca mi się ją renewalować czy lepiej zwykłe na perma?

Opublikowano

Lepiej P90TR na perma, bo nawet jak kupisz dużo renewali, to i tak nie będziesz miał P90TR SE na perma.

Opublikowano

No wiem nawet na perma nie liczę.. Tylko że zwykła to nie to samo.. Ma tylko 100 ammo... A co do renewali z 4 poleciało mi razem na 108d

Opublikowano

Ja bym przedłużał renewalami :)

Zwykła P90 nie jest, aż tak fajna, by ją na perma kupować :)

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

No to takie małe odstąpienie od tematu: Waszym zdaniem jaka jest najlepsza broń SMG dla rushera. Głównie na shorta chodzącego przez office.

Opublikowano

No to takie małe odstąpienie od tematu: Waszym zdaniem jaka jest najlepsza broń SMG dla rushera. Głównie na shorta chodzącego przez office.

P90TR, najlepsze SMG, bańki niemal same z niej wpadają, dobre jest jeszcze T-2, ale ma bardzo dużą szybkostrzelność i nie każdy za nią przepada, ale ja ją uwielbiam.

Opublikowano

P90TR Viper :D

Mp7Mod + magazynek kosi :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

MP7, PP-19 nie lubie. T-2 muszę wypróbować. a miał ktoś to nowe SMG co po patchu dodali?

Opublikowano

MP7, PP-19 nie lubie. T-2 muszę wypróbować. a miał ktoś to nowe SMG co po patchu dodali?

Kolega ma i mówi że całkiem dobre, ma mały recoil i duży damage, ale P90TR i tak lepsze.

Opublikowano

przedłużaj TR SE ;) , damage , ulepszenie , 50/100 ammo , szybki reload , warte przedłużania , sam mam na 350d + , co do p90 tr to patrzeć na p90 za gp jest słabsze , zwykłe p90 można ulepszyć troszkę damage dochodzi ;) , a p90 tr tylko z wyglądu twoja decyzja .

Specjalista
Opublikowano

oj tak P90 TR SE to jest poezja, warto przedłużyć jeżeli tylko dysponujesz taką ilością nx

a między zwykłym TR a SE jest ogromna różnica, dla mnie jest to najlepsze SMG

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Kupuj te nowe SMG. Ja dziś grałem z kolesiem co ją miał. I takie kosy walił. Że we 4 ledwo go zdejmowaliśmy. On nas 4 powalał po 2 razy a my go raz. xD. Czyli on 8 Kill 1Dead. A skilla nie miał jakiegoś specialnego. Bo jak mu się Ammo skończyło i moje AK-47 wziął to go z pistola położyłem. A mial 100HP. BO Aid Kity nosił.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Tylko powiedz mi co to za gra. grac bronią dla no skillów.. ja tam cisnę ak a smg na krótkie...

A powiedzcie mi dlaczego m417 Combat cieszy się tak małą popularnością?

Opublikowano

Ta wasza p90tr se wcale nie jest taka dobra. Grajac na serwerach typu Elite , nie pograsz sobie bronia typu SMG poniewaz odrazu dostajesz kicka.

Lepiej zainwestowac w m4a1 albo poprostu graj g36e.

Napisze wam jeszcze ze wiekszosc % graczy na serwerach Alpha i Bravo gra na nielegalnym oprogramowaniu (krotko piszac, posiadaja hacki).

Najlepiej zakupic jakas naprawde dobra bron i caly czas grac na Elite albo Black Market no i rowniez FireTeam.

Specjalista
Opublikowano

o ile się nie mylę jest to broń za nx i kosztuje tyle samo z cqb, podobna do cqb tylko troszke słabsza

a jak ktoś wydaje na nx to już woli cqb kupić lub jakąś inna ARke, lepszą

wiesz nie każdemu ona przypada do gustu, a o gustach się nie dyskutuje

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Tylko powiedz mi co to za gra. grac bronią dla no skillów.. ja tam cisnę ak a smg na krótkie...

Propo m417 Combat moim zdaniem strasznie sztywno nią sie gra nie wiem jak to określić.

Podobną i przyjaźniejszą bronią do niej jest REC7 którego polecam bardziej niz combata

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

o ile się nie mylę jest to broń za nx i kosztuje tyle samo z cqb, podobna do cqb tylko troszke słabsza

a jak ktoś wydaje na nx to już woli cqb kupić lub jakąś inna ARke, lepszą

wiesz nie każdemu ona przypada do gustu, a o gustach się nie dyskutuje

aha no to nie wiedziałem że combat jest słabszy od cqb , jest o wiele lepszy niż cqb , nie ma wcale dużego recoila czyli podobne , wolniejsze i mocniejsze ... -.-

Opublikowano

co wy macie do cqb moze no skill ale zabijesz tym latwej :) ja ci powiem ze warto jest to dobra bron i banie same wchodza dzisaj z spawna ide na rutal gosciu z 2 konca wali mi heda z tej mapy i to byl 1 shot.... a tak do sygny jak mozesz miec 25 speeda i 3 bronie razem?? back pack zabiera -5 zeby miec min 2 sloty

Opublikowano

co wy macie do cqb moze no skill ale zabijesz tym latwej :) ja ci powiem ze warto jest to dobra bron i banie same wchodza dzisaj z spawna ide na rutal gosciu z 2 konca wali mi heda z tej mapy i to byl 1 shot.... a tak do sygny jak mozesz miec 25 speeda i 3 bronie razem?? back pack zabiera -5 zeby miec min 2 sloty

heda tak to każdą bronią. ale powiedz mi jaka to przyjemność z gry kidy walisz full auto i wszystko trafiasz. wtedy ta gra jest bez sensu. Jeśli grasz cqb to dawaj 1 vs 1 na AK zobaczymy jak bedziesz grał.

a co do sygny to zawsze chodzę tr+snajpa a jak jest no sniper albo gram na short fuse to zamiast snajpy biorę combata....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...