Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Urodziny

Banhammer

Propozycja !   

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Urodziny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym Wprowadzić Nowa Propozycje Dla Administracji Forum .

Na Czym Będzie Polegać Ta Propozycja ? Cóż Gdy Ktoś Będzie Obchodził Urodziny Dostanie Talon 5% (Zdejmij Warma) Lub Odbanowanie Konto . (Tylko Bd Trzeba Wprowadzić

brak możliwości zmiany daty urodzenia )

To Bylo Zbyt Straszne // Edytowano By Napewno

Opublikowano

A co urodziny to jakaś szczególna okazja by tak sobie po prostu 10% zdjąć? Jak ktoś narozrabiał i dostał kare to niech ją poniesie i odpracuję te % w uczciwy sposób.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ja pierdole, co za pomysł...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jestem za jeżeli chodziło by jedynie usunięcie 5% warna.

Ale odblokowywanie zbanowanych osób to absurd.

Opublikowano

Mi się pomysł podoba gdyby było -5% i brak możliwości zmiany daty urodzenia :) W końcu jak ktoś wpisuje przy rejestracji

to chyba wie kiedy się urodził a jeżeli podaje fałszywe dane to już jego problem. :) I z takimi propozycjami to do "sugestii dotyczących forum" :)

Fajnie by było gdyby forum bez wysiłku dawało prezent solenizantom :)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Pomysl interesujacy.

Lecz raczej niewypali.

No jakby zablokowali zmiane daty urodzin to mozna by bylo takie cos wprowadzic.

ukmrF.png

Opublikowano

Co za idioci będący na nie, bo "10 osob w 1 dniu bedzie mialo urodziny". Przy takiej ulosci uzytkownikow, to chyba oczywiste? Ale co z tego? Przecież 1 osoba dostanie te -5% na rok, to duzo? I nie piszcie, że każdy codziennie bedzie mial urodzinki, bo chłopak napisał o blokadzie zmiany daty, bo bez tego pomysl bylby bez sensu. Czytajcie ze zrozumieniem

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Mi się pomysł podoba gdyby było -5% i brak możliwości zmiany daty urodzenia :) W końcu jak ktoś wpisuje przy rejestracji

to chyba wie kiedy się urodził a jeżeli podaje fałszywe dane to już jego problem. :) I z takimi propozycjami to do "sugestii dotyczących forum" :)

Fajnie by było gdyby forum bez wysiłku dawało prezent solenizantom :)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Myślę ,że obchodzenie urodzin na forum jest troszkę dziecinne ,lub coś w tym stylu :

Hej mam dzisiaj urodziny. - wiadomo ,że napiszą życzenia... ,ale żeby % zdejmować?

Ludzie ciężko pracują . Piszą tutoriale ,aby zbić choć te 5 % ,a tu ktoś ma "urodziny" i na to samo wyjdzie.

Oczywiście ,że jestem na nie i nie widzę dalszego sensu ciągnąć dalej ten temat.

Opublikowano

Jestem za i przeciw - bo MOGĘ.

Najpierw się naucz robić dobrze ankiety, potem pogadamy.

Mimo wszystko jestem na tak. 5% to nie dużo, trzeba by 19 lat na forum żeby zdjąć sobie 95% więc i tak to by nikomu nie pomogło. W ogóle warny powinny przepadać po jakimś czasie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

każdy by sobie zmieniał datę urodzin, beka. bezsensu, jestem na nie choć rzadko wchodzę na to forum.

Po drugie sugestie..

g0Tef.jpg

Opublikowano

NIE

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...