Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WarBot.

BuySkil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaczy ładuje mi sie bardzo długo, okolo 1 min- 2 min a potem wyskakuje mi ten błąd, biore ok, i wyskakuje mi to okno z botem, a potem się wyłącza ;/

Opublikowano

Jak to się dzieje odpalasz wyskakuje komunikat "check for update failed" i crash?

Dokladnie tak sie dzieje, masz na to jakąs rade?

Obaj mamy Win XP, 32 bity. Ja mam SP3, kolega wyzej nie wiem, ale zdaje sie ze SP2.

Opublikowano

Wysłałem zapytanie do autora, obserwujcie ten temat dam w nim odpowiedź jak będzie coś wiadomo.

Dajcie edita i napiszcie jakie macie systemy.

Czy to tylko na 32 bitowych się dzieje czy też 64?

Ja nie mam odzewu wiem tylko że taki problem występuje też na win 7 32 bity ale nie wiem nic o systemach 64 bitowych ani kiedy ten błąd zostanie zlikwidowany

Opublikowano

Dostępna nowa wersja która działa bezproblemowo.

http://www.mpcforum.pl/topic/567336-undetectedwarbot-v21/

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Problem został chwilowo naprawiony, poczym powrócił na nowo, dziś rano puściłem bota i poszedłem do szkoły kiedy wróciłem komputer był wyłączony, albo moj mlodszy brat wylaczyl albo prady nie bylo, ale mniejsza o to, kiedy wrocilem chcialem znowu puscic bota, i niestety na nowo pokazal sie ten sam blad ;x.

Opublikowano

Up. Nie rozumiem.

Nowe info, warbot v2.1 dziala tylko rano, w chwili obecnej mi dziala, jak znam zycie jak przyjade ze szkoly juz nie bd chodzil. Ale dam info jezeli bedzie chodzil. I nadal czekam na nowsza wersje xD.

Opublikowano

Jest wersja 2.2 poprawiająca błędy które mieliście

http://www.mpcforum.pl/topic/569159-undetectedwarbot-v22/

Mam nadzieję że już nie będą one występowały

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...