Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Fighter!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy. Dostaje chyba jakiegos buga czy cos. Nie wiem w ogóle o co chodzi.

Gram sobie normalnie i w trakcie gry wyskakuje mi biale okienko z jednym wyjsciem "OK".

Jak naciskam "OK" wylacza mi sie Warrock. Wiecie moze o co chodzi. Bo ja nie wiem ;/

Opublikowano

@ 2x UP Dlaczego odrazu hacki? Ty myślisz, że HS to taki idealny jest i wykrywa tylko hacki? Nie ma bardziej zbugowanego programu.

Fighter: Prawdopodobnie wykrywa tak jeden z programów które masz uruchomione. Spróbuj pozamykać niepotrzebne, a jeśi nie pomoże to rada jak kolegi wyżej.

k2ban.gif

Nigdy nie hackuje na:

burza5-2.png - Active

Tacy biegaja w WR z XM8 :P

Elo mam problem xD czy moglby mi ktos wypracowanie napisac tongue.gif mam polecenie takie : Ułóż krótką historyjkę, której mottem będzie wybrany przez cibie zwiazek frazeologiczny lub powiedzienie a zwiazki to : Zbadać coś u żródła, wzdłuż strumyka dojdziesz do żródła, czerpac ze zrodla, z czystego zrodla czyste rzeki plyna, im blizej zrodla tym woda jasniejsza nie dawajcie bana xD ani raporta prosze o pomoc tongue.gif
Opublikowano

wykrywa Ci jakiś program i uważa że to jest hack....

polecam tak jak kolega 2xup

pozamykaj podejrzane programy (albo poprostu wszystkie nie potrzebne...)

jeśli nie pomorze ściągnij warrock cleanera (coś takiego)

Być zajebistym...

Opublikowano

zrobilem tak jak kazaliscie ;]

tylko teraz jak wlaczam gre jest normalny obraz a jak uruchamiam server psuje mi sie ,obraz jakis dziwny jjest ,zmiejsza sie wyglonda jak bym gral w tibie ;/

POMOZECIE??

Specjalista
Opublikowano

No no mpcforum jak zawsze pomocne (to tyczy się niektórych) "reinstal" albo "format"...

To jest ukryta treść, proszę

Notatnik , zapisz jako -> clean.bat

Jak to nie pomoże to SP3

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

otwierasz notatnik, wklejasz to co Ci kolega 2xup podał, zapisujesz jako: "clean.bat" (bez "")

i otwierasz normalnie klikając 2 razy lewym przyciskiem myszy....

co tu jest nie jasne?

Być zajebistym...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...