Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darkorbit i lagi

poker#16#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktos jeszcze ma straszne lagi w grze? od wczoraj tak mam ze zanim wejde w hangar czy w cokolwiek innego musze czekac po kilkanascie sek;/ i tak na kazdym serwerze na kazdej przegladarce. i nie wiem czy to u mnie problem czy ogolnie z gra.sorry ze tu ale na oficjalnym mam bana;/

Opublikowano

przykro mi ze mowie jak bp ale lagi to nie ich wina. ja nie czekam nawet sekundy po skoku na inna mape. wylacz wszystkie programy jak ts gg ares torent i jak sluszach w tle piosenek z yt to wylacz albo jak naprawde nie umiesz grac bez muzy to wlacz najgorsza jakosc

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Zależy też gdzie gracie. Ja grając na mx1 musialem czekac 3 sek po przeskoku przez portal , w hangarze itd. były lagi i nie jest to spowodowane obciążeniem serwerów BP lecz odległością między tobą a serwerem , wtedy tworzy się "lag" no i ścina ...

Co prawda , na pl1 niezależnie od neta np. o 16:00 wiadomo , że servery są tak obciążone że masakra , ostatnio wsadziło mi osłonkę do laserów(OMG).

Proponuje wyłączyć all komunikator GG,SKYPE itd , programy P2P(torrent) , i jeśli coś sciągasz to to anuluj. Jeśli coś bedzie nie tak naprawde mocno , zadzwoń do operatora żeby łącze sprawdzili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...