Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*==* Ibot *==* Nie Wczytuje Postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec zrobilem krok po kroku co jest opisane tutaj : http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=52386

Ibot nie wczytuje postaci kiedy sie loguje , inne bledy nie wystepuja. Moze wiecie czym moze to byc spowodowane? Z gory dzieki :P.

~Dodam ze chodzi mi o Tsro.

Eh, nikt naprawde nie spotkal sie z tym bledem?

Teraz gdy chcem sie zalogowac nie przechodzi wogole na postac pisze " requesting user confirmation " i na tym poprzestaje.

W bocie pisze Client Connected - World Server .

Opublikowano

Jak chcem przez clientlessa "Connecting please wait " i nic sie nie dzieje.

Wczoraj normalnie zalaczal sie silk przez ibota , ale znow w Ibocie nie wykrywal postaci i nie dzialalo. Dzisiaj znow zalogowac sie z botem nie moge ;/.

Opublikowano

A czy pobrałeś najnowszą wersje ibota czyli 1.0.41b? Jeśli nie to pobierz. Powinno pomóc.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Pomocnik
Opublikowano
Caly czas mowimy o Tsro jak cos nie o isro. Sam nie wiem dlaczego to nie dziala , wszystko wedlug poradnika .

Jak o tsro to w pliku o nazwie version zmień pierwszą wartość z 205 na 206. Powinno działać wtedy na clientlessie.

Opublikowano

Przy clientlessie czekam w nieskonczonosc "connecting please wait" . A przez loadera nadal nie loguje sie na postac. Wpisuje passy , przepisuje kod z obrazka i nic dalej sie nie dzieje.

Nadal nie uporalem sie z tym problemem. Jezeli ktos mial takowy prosze o rozwiazanie tutaj lub na pm-a , czekam na rozwiazanie.

Pomocnik
Opublikowano

A zmieniłeś tak jak Ci wyżej pisałem? W tym pliku version.

Opublikowano

Tak zmienilem z 205 na 206 w version i nadal to samo.

Probowalem jeszcze reinstallu silka wszystkich potrzebnych plikow i nadal to samo.

W bocie po przepisaniu kodu z obrazka pisze ze swiat sie zaladowal cos takiego. Ale i tak nie przechodzi dalej na postac tylko dalej wyskakuje logowanie..

Opublikowano

Robilem ale mam bota do Tsro ;/ Mam ocx zainstalowane , net framework tez , library files tez. Gram na oryginalnym cliencie . Nie mam pojecia dlaczego to nie dziala.

W folderze silka mam bota w folderze "ibot" a loader bezposrednio w folderze silkroada. Port zmieniam na 11000 redi. IP daje launch wchodzi passy , kod , i nie wchodzi na postac;/.