Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Dobry nozownik

Gość malutki688

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

Witam, poszukuje dobrego nozownika, ktory bedzie mogl nauczyc mnie grac z noza na serverach knife only.nie ogarniam noza w tym bf-ie;/

Opublikowano

Gram nożami, ale nie polecam na knife only. Uwierz, że łatwiej nożować na np. zwykłym metrze. Poza tym to stats padding i moga wyczyścić Ci konto. Co do nożowania pół sukcesu to dostanie sie za linie wroga, jeden wypad jak unikasz kontaktu to koło 4-5 blach.

HIGH

I SAID HIGH

HIGH VOLTAGE ROCK'N'ROLL

Gość malutki688
Opublikowano

no omg.... nie maja prawa ci wyzerowac stat za to ze grasz na serverach knife only...takie servery byly od dawna i nigdy nikogo nie wyzerowali za uczciwa gre, to tak jak by cie mieli wyzerowac bo boostojesz pistolety na pistol only/shotguny/sniperki...

e tam taki sposob ujowy jest, chodzi o to zeby byc dobry na knife only i szybko pkt wbijac, nie sztuka jest dostanie sie za linie wroga

Opublikowano

Mają prawo, bo jest to zabronione. Uwierz że za pistolety też moga cię wyczyścić.

HIGH

I SAID HIGH

HIGH VOLTAGE ROCK'N'ROLL

Gość malutki688
Opublikowano

no tak moze jeszcze za fly only.... nie pisz mi tu o zerowaniu stat bo robisz off-a

Opublikowano

Jezeli chcesz nazbierac niesmiertelnikow to uwierz mi ze na takim serwerze duzo nie uzbierasz.Lepiej grac na np. kaspijskiej granicy 64 i pomiedzy antena a lasem jest duzo kampiacych snajperow i ich mozesz z noza.Ale jezeli wolisz grac na serwerze knife only to mi lepiej gralo sie z wlaczonym np pistoletem i wciskalem f wydaje mi sie ze wtedy wiecej razy udalo mi sie kogos zabic.Bo z wlaczonym nozem czesto wgl nie da sie uderzyc w przeciwnika

Gość malutki688
Opublikowano

dogtagow to ja mam sporo, mi zalezy na fragach i expie bo mnie wyzerowali (a niesmiertelniki zdobyte mi zostaly:P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...