Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szycie.

Woggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. ;)

Mam takie pytanie do doświadczonych graczy metina. Czy jak bd miał 100% szycia to z hitów bd bił tylko szyciem;d. ?

Wiem że szycie omija ABS i obrone czym więcej defa tym więcej szycia. Wale z hita np : 2 k a z szycia 4 k ? i jak mam te 100% na to szycie to tylko tymi 4 k. ? ;d

Za sensowne odpowiedzi daje lajki +.

PS: Dzienny limit + do wykorzystania. :)

Opublikowano

To jest chyba na tej zasadzie, że ile przeciwnik ma obrony to tyle mu bijesz. Jak masz 100% to może czasami nie wejść, ale przeważnie będzie wchodziło.

Opublikowano

Jasne, 100% = całość, nonstop.

Przeważnie będziesz rąbał szyciem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tak na 100% bd z hitow bil z szycia ze skillem juz tak nie jest a np koles ma 500defa normalny hit 500 a szycie 1k z hita.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

To widac jakcy jestescie doswiadczeni, kurwa... Masz w jednym itemie 15% przeszywki, na drugim 15%, na trzecim 15% to nie masz 45 %... tylko kazdy item 'robi swoje', wiec nie bedziesz mial 100% >.> z krytem jest to samo, przeszywki, kryty sie nie lacza (sumuja) !

Opublikowano

100% na szycie w itemkach nie gwarantuje że za każdym razem ono wejdzie,sprawdzałem to konkretnie na różnych serwach (tam gdzie idzie tyle tego wbić oczywiście) wsadziłem 100% szycia po przez bony i kd,bez rosek,dopalaczy--- szycie nie wchodziło za każdym razem,80% graczy ma mylne myslenie to tego że uderzenie krytyczne,szycie sie sumuje!!!! nic bardziej mylnego,to działa na takiej zasadzie,<> kiedy masz większą szanse na trafienie piłeczką do szklanki która stoi 4 metry od ciebie...kiedy jest 1 szklaka?? czy jest ich 10... tak samo działają te bonusy,aby szycie było gwarancją w każdym fizycznym uderzeniu trzeba go mieć około 130%----100% tego ci nie zapewni.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

47% chyba można mieć w samym EQ przeszywki + dłoń przeszycia ma się 67% przeszywki.

broń - 17% przeszywki

naszyjnik - 20% przeszywki

bransa - 10% przeszywki

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Z tego co wiem to chyba nie można mieć 100%, natomiast słyszałem kiedyś coś takiego że jak wchodzi szycie to masz chyba 1,5x wiekszy dmg niż mormalnie.

hx6hZ7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...