Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kennen vs. Ahri

Gyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kennen - mały chodzący stun, pod AP jego Q ma śmieszny CD a sakramencki dmg, ulti jest jednym z najlepszych do team fightów, kuleczka pomaga w ucieczce/łapaniu a pod AD Kennen to rzeźnia, bez używania skilli stun co 2-3 sekundy, poza tym, fajnie się nim gra, słuchając metalu :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Odkrywca
Opublikowano

Kennen - mały chodzący stun, pod AP jego Q ma śmieszny CD a sakramencki dmg, ulti jest jednym z najlepszych do team fightów, kuleczka pomaga w ucieczce/łapaniu a pod AD Kennen to rzeźnia, bez używania skilli stun co 2-3 sekundy, poza tym, fajnie się nim gra, słuchając metalu :)

a możesz coś powiedzieć w sprawie Ahri?

Opublikowano

A ja Powiem tak że Ahri jest dobra jej ulti nadaje sie do ucieczki jak i do ataku . Dzieki urokowi można dobc kolesi uciekajoceg lub zlapac go ulti . Dziś sam zakupiłem Ahri i grałem tylko 2 razy i bardzo mi sie podoba (tylko cośmi sie dzis scinał komp przy grze ;/) Polecam ci ahri . Z kennen to nie wiem też miałem zamiar go kupic ale kupiłem Ahri .

Opublikowano

ahri na midzie miecie każdego maga , tylko ad jako tako ją jadą dlaczego miecie ?

spellvamp , ulti świetne w solo można uniknąć całego combo przeciwnika "maga" który z auto ataku ci nic nie zrobi

duży dmg . świetne ganki , średnia/dobra przez całą grę , trzeba się nauczyć nią grać

kennen na mida to bardzo słaby pick mimo stunu każdy inny mag łatwo go kontruje , lepiej iść nim na bota z supportem

NJxbd4x.png

Opublikowano
kennen na mida to bardzo słaby pick mimo stunu każdy inny mag łatwo go kontruje , lepiej iść nim na bota z supportem

Chyba gramy w dwie różne gry.

Osobiście wolałbym mieć w teamie kennena, odpowiednio użyte ulti i TF wygrany bez strat.

Opublikowano

Ahri - z q true dmg.. troche to daje + w tym samym czasie jeszcze tyle samo dmg z magi pozatym e i w dobrze sie sprawdzajace w walkach 1 vs 1 i pomagajace w tf + ult ktorym mozna nie dosc obic kogos to i uciec

Kennen - na midzie ap mozna z siurikena q pospamowac dosyc i dobrze obic a nie mamy many :) e mozna sobie w kazdym momecie wleciec w miniony lub cos innego i odnowic energie i dowalic w and stun :) no i z ulta mozna zestunowac i dobrze z zonia w tf sie wbic :D

Jak na moje tak 45% kennen 55% Ahri

ps. sory za bledy i literowki u.u

• 2 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...