Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pazur

Hankus_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To to po prostu zarąbiście <_< już mnie denerwuje coraz bardziej ten pazur <_< a dokładnie nie on tylko jakieś "dzieci" które wygrywają super bronie i mają pierwsze lvl, a ja te bronie musiałem kupować :mellow:

Opublikowano

Ja , dostałem tylko bezużyteczną machete na all , a mój kolega co nie zainwestował ani zł , dostał Beczkomanie , AK74 i PP ...

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Dostałem fryzurę oraz limo coś tam drogi na perma i tutaj moje pytanie : Ile jest % na wylosowanie czegoś właśnie na perma ?

9368_gold.png

Opublikowano

Dostałem fryzurę oraz limo coś tam drogi na perma i tutaj moje pytanie : Ile jest % na wylosowanie czegoś właśnie na perma ?

Jest to totalnie losowo, możesz wgl nie wylosować... Procentów mi się nie chce liczyć, ale prawdopodobnie coś w granicach 1%

Opublikowano
Jest to totalnie losowo, możesz wgl nie wylosować... Procentów mi się nie chce liczyć, ale prawdopodobnie coś w granicach 1%

Liczyli na innym forum.

wynik: 0.7127% na wylosowanie CZEGOKOLWIEK na perma

Opublikowano

Trafiło mi się kiedyś ten czajniczek, na zawsze, na Soldiera. Okularki, Dwie animki i jeszcze jakieś pierdoły to co wylosowałem na zawsze.

10906.png

Opublikowano

Ja tam jestem zadowolony z tego pazura, fakt faktem zdarza się wylosować jakąś maskę lub inną niepotrzebną broń, ale najbardziej jestem zadowolony z tego, że wygrałem bonus do doświadczenia na łączny okres 3 miesięcy na jeden postaci. Jak dla mnie bronie na unlimited to lekka przesada.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Na dwóch kontach pp na unli ale tera to shit .Jeszcze maska WOW na unli po co mnie to jak i tak w tej masce się gorzej wygląda niż bez.

Opublikowano

Ja z 10 razy dostałem expa na 7 dni , i z 3 razy na 2 dni :D Nie tak zle .

a i jeszcze zapomniałem , mam teraz 900 kluczy 800 plastrów i 600+ toników .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Ja dostałem jakieś nauszniki, mistrzowski rkm maksa na perma :D tak to jakieś bandaże toniki czy gatki albo bronie na na tydzień czy miesiąc ewentualnie emotki mam emotke lamer na półtora miecha + czas na herbatkę na miecha xD mam nawet niezły fart :D

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ten temat nie służy od chwalenia się swoimi losami.

Był od tego inny topic.

Skoro wątpliwości co do Twojego zapytania zostały rozwiązane- Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...