Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Gdzie expić na bocie i przy tym zarabiać

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Siema. Pomyślałem o tym tutku ponieważ po 1 nocy na M2Bobie zarobiłem 160kk s.13 Exandros najwięcej otrzymałem z dzikusów 19 marmurków 26 kk (Kawałek Klejnotu) i kolczyki 10 speed.

Ten bot:

M2Bob by Slat & SandMann016

Po aktualizacji działa na XP :)

UWAGA!!!Jeżeli wychodzimy gdzieś lub idziemy spać i nie kontrolujemy dropa to ustawiamy automatyczne sprzedawanie dropa i kupowanie potów UWAGA!!!

A więc poradnik od 1 lvl'a i będzie on edytowany jak znajdę lepszy drop to będę tu pisał.

1 - 10 lvl Pieski - Z tego nie ma zarobku

10 - 15 lvl Wilki, niedźwiedzie, tygrysy itd

Potem idziemy do miasta i robimy lub kupujemy eq +6/7 (Eq na nasz lvl oczywiście)

15 - 20 lvl Zaprzysiężony w M2 Tutaj często dropią mi itemy z Bonusami

20 - 26 expimy na pierwszym spocie dzikusów (nie duży spot bo całego nie weźmiemy no chyba, że mam eq +9)

I tutaj zaczyna się zarobek tak jak pisałem 19 marmurków 26kk i kolczyki 10speeda w 1 noc :)

Gdy już wbijemy 26 lvl Robimy eq na lvl 18-26

26 - 30 expimy na polanie

30+ na Ezotach i tutaj największy zarobek tzn. Riby :)

Gdy już zrobimy Boja czyli 35+ lvl to idziemy na bo i ustawiamy naszą postać na konia lecz tutaj jest problem gdyż aby sprzedać itemki i kupić poty postać musi się znajdywać w M1 lub M2 (Nie zależnie od królestwa) czyli na noc ustawiamy na jakieś 2-3h bez zbierania itemków czyli puki poty się nie skończą no chyba ,że nie ustawimy Auto Pick Up i wypełnimy całe eq potami.

Opublikowano

nie wiem jak w jedną noc w eq zmieściło ci sie 19 marmurków a reszta smieci nazbiera tyle smieci ze potem nie mam miejsca i nie podnosi itemów

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Bo ja nie spałem w nocy i opróżniałem eq :)

Gość Lord Loginus
Opublikowano

jak chcecie :) Możecie zostawić postać może zbierze coś ciekawego i niech expi albo nie spać i więcej zarobić

Opublikowano
30+ na Ezotach i tutaj największy zarobek tzn. Riby

A gdzie metki, przecież na 30 - 35 bije się już metki, a co do ezo to musisz porządnie rąbać aby Ci dropnął jakiś dobry rib.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...