Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Root i Locale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem z zalogowaniem się na swój serwer. Potrzebuje pliku locale i root. (Pliki z 2010r. by badar) Moje ip to 5.172.64.139

Proszę wrzucić na obojętnie jaki hosting.

Za pomoc dam Lubie To i 5*.

PS: Przepraszam jeśli zły dział lub coś i proszę moda/kid o przeniesienie.

Opublikowano

Nie ma root i locale by badar, wystarczy wrzucić jakieś pliki root i locale, z klienta 2010/2011 i zmienić IP w root, do hamachi jeszcze patcha v2 od mnncc potrzeba.

Klient może być z innego serwa, tylko musi mieć pliki 2010 czyli ten lvl obok niku, większość serwerów teraz ma taki.

Opublikowano

@UP Właśnie nie mogę zmienić tego IP bo rozpakowuje to i jest wszystko ok a później jak już zmienie to i chce spakować to błąd ;/

Opublikowano

A jakim Packerem Pakujesz ? FileArchiverem? może zle dodałeś wpisy dlatego Ci błędy wyskakują ..

To Bylo Zbyt Straszne // Edytowano By Napewno

Opublikowano

A jakim Packerem Pakujesz ? FileArchiverem? może zle dodałeś wpisy dlatego Ci błędy wyskakują ..

jakie wpisy jak on edytuje serwerinfo?

Opublikowano

To jak zrobi ktoś? Przepraszam ale jak bym sam potrafił to zrobić to bym tu nie prosił o to. A rozpakowuje to tym

http://www.mpcforum.pl/topic/193085-tutsprawny-paker-do-plikw-eix-i-epk-paker-do-mob-proto-i-item-proto/

Nwm czy tym czy czymś innym.

Opublikowano

Chcesz byle jakie locale i root? bo jak cos zaraz ci zrobię na moich

A po co locale do zalogowania?

I daj nazwe serwera

Opublikowano

@UP

No byle jakie byle bym mógł się zalogować na serwer.

Po co locale? Nwm w sumie sam ^^ Pytałem typa i mówił że locale też do czegoś potrzebne.

Nazwa serwera obojętnie co wpisz. JumiMT2 może być nawet :P

Opublikowano

"Błąd podczas łączenia z serwerem" A jak próbowałem odpalić na Kamer modzie to po wpisaniu passów od razu wywalało do wybierania serwerów. Nawet nie pokazało "Zostaniesz połączony z serwerem" ;/

I nwm czy te root coś w tym pomoże czy może coś z serwerem jest nie tak ;(

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć nie moge znaleść na internecie root i locale_pl pod klienta 2010 a jak już znajdę to płatne hosty . Prosze wysłać mi linki na pw . Dam ++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...