Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wchodzeniem do gry

reeeik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy komuś działa dekaron . Otóż tak mam 2 launchery dekarona gamehi i nexon oby dwa patchowane tym pliczkem ze strony . Gdy włączam gamehi pisze ze patchuje ale nic nie robi i po 20 sec start mogę nacisnąć i włącza mi się strona , a nexon to odrazu start mogę nacisnąć i także włącza mi się strona . I pytanie czy komuś działa jaki ma client i tp..

Czekam pilnie na odpowiedź .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam klienta gamehi i do niego wygrany ten patch co ma 1.03 mb,następnie spatchowalem klienta wylaczylem go, potem wszedłem na stronę dekaron.com tam musisz przynies konto i tak jak by je połączyć z nowym kontem na nexonie.kolejne po tym przeniesieniu logujesz się pasami do konta na nexonie i masz taki duży napis PLAY dusisz go i ci się włącza klient.i grass.od teraz grę zawsze musisz włączać przez.stronę. nie wiem czy o to ci chodziło.sry za błędy.ale na komórce. pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...