Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Newbie

drvalu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Testuj na grach z botami champow ktore sa w rotacji,jak ktorys przypadnie Ci do gustu to uzbierasz PZ i kupisz ;] Rotacje sa kazdego tygodnia we wtorek

9j7miy.png
Opublikowano

przywoływacz to twoje konto na ktorym grasz, natomiast champion to postać ktorą grasz na danej rozgrywce.

Swoja przygodę w lolu zacznij master yi łatwa postac do ogarniecia. Powodzenia.

Opublikowano

hmm wszystkie postacie sa w miare rowne roznia sie jedynia swoja rola w druzynie na poczatek wystarcza ci postaci z darmowej rotacji wypruboj kazda z nich i zobacz czym ci bedzie szlo najlepiej. Jesli chodzi o postacie na poczatek to jesli polubisz gre postaciami magicznymi (ap) to kup ani za 450 pz lub morgane za 1350 jesli np. przywolywacza walczacego na dystans z sporymi obrazeniami to sivir. A w zwarciu mr yi za 450 lub garen za 1350. Jesli chcesz byc tankiem w druzynie to polecam malphita (nie pamietam jak odkladnie sie pisze) za 1350 :)

u1lc.png
Opublikowano

te wzory sa bezsensu wedlug mnie <.< na poczatek dobry jest yi duzy dmg i nie jest potrzebna jakas wiedza. ashe tez bardzo prosta postac i latwa. jezeli powoli zaczniesz ogarniac to morgana dmg , tarcza i stuny i sion po odpaleniu ulti jestes praktycznie niezniszczalny przez life steal i masz taki dps ze nawet bez life steala bys wszystko pozabijal :D

Opublikowano

Ja sie uczyłem grać na annie i ją ci polecam nie jest jakoś bardzo papierowata fajne combo czarami możesz zrobić dobre Q

W dobre na miniony. Chyba co 6 strzał z czara stunuje

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...