Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]hshield

demolkax1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem i liczę na pomoc, a mianowicie ostatnio chciałem trochę pograć na cheatach więc postanowiłem się zabezpieczyć i pobrałem kamer moda i zainstalowałem go w folderze spatchowanego i storentowanego metina, ale do tego chciałem jeszcze dołożyć zablokowanego hshielda (Misieknatos253), ale gdy próbuję podmienić to wyskakuje takie coś:

91226110000023226033.jpg

więc skasowałem hshielda z folderu metina i wgrałem tego od Misieknatos253, ale gdy potem chciałem włączyć metina przez kamera to wyskakuje mi coś takiego:

25184480276774872364.jpg

92197160990145816381.jpg

Pomoże ktoś?

z

Opublikowano

jak to jest mod do PL to musisz posiadać aktualną wersje clienta i dopiero zainstalowac w nim moda

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

no posiadam aktualną i zainstalowałem kamer moda, ale chce wgrać jeszcze hshielda tego zablokowanego i sie nie da podmienić bo wyskakuje taki błąd jak ten pierwszy w pierwszym poście

z

Opublikowano

eh a po co ci hshield jak on tylko wysyła wiadomość do administracji że używasz chacka spróbuj go usunąć z clienta

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...