Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Sponsorpay Poradnik

Anxtar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosilbym o jakis poradnik do sponsorpaya, co zrobic od poczotku do konca. i co zrobic zeby bylo duzo ofert bo w polsce pewnie nie ma za duo. Z gory dzieki. :)

Opublikowano

Dużo ofert zagranicznych ? Zmień IP za pomocą programów jak anonymox (dla moziilii) foxy proxy czy innego. Automatycznie pojawią się zagraniczne. Oczekujesz opisania instalacji programów czy czego ?

Opublikowano

Lecz ostrzegam przed zmianą IP na zagraniczne, pierw wypełnij 4-5 ofert polskich, potem możesz rozpocząć zarobek w niepolskich...

10906.png

Opublikowano

Lecz ostrzegam przed zmianą IP na zagraniczne, pierw wypełnij 4-5 ofert polskich, potem możesz rozpocząć zarobek w niepolskich...

Bana może dostać za nic, na SponsorPay to już tylko szczęście pomoże.

Opublikowano

chodzi mi o to ze nie moge sie zarejestrowac. chcialbym jakis poradnik w punktach.

1.

2.

...

prawie wogole nie ogarniam tego sponsorpay wiec prosilbym tak jak napisalem w temacie

Opublikowano

Gdzie nie możesz się zarejestrować ?

Wchodzi na stronie głównej gry w zakładkę sklep - zdobądź fundsy - po prawej na dole zarób fundsy

Opublikowano

wzielem tam za darmo i ankiety i w ankietach nic nie ma jest duzo ofert w za darmo ale nie wiem czy tam robic.

ups pobralem jakiegos real playera i trzeba bylo wybrac cos tam i bylo cos tam o kasie, czy nie bede musial zaplacic cos piniedzy za to?

Opublikowano

O matulu, zdanie:

za darmo i ankiety i w ankietach nic nie ma jest duzo ofert w za darmo

kompletnie mnie rozwaliło. Nie wiem o co Ci chodzi.

Skoro robiłeś oferty za darmo to nic nie będziesz musiał płacić, z resztą w jaki sposób ? Przyślą Ci rachunek do domu ? Nie ma takiej możliwości.

Opublikowano

dobra dziekuje ale mowie ze cos trzeba bylo wybierac i trzeba bylo wybrac opcje 25$ albo 50$ cos takiego.

no i ajk tam wcodze to sa zakladki : calosc, za darmo i ankiety, ja wzielm za darmo i tam pobralem tego real playera

i tam robie te ofery to jaki numer telefonu podawac?

Opublikowano

aha i jeszcze mam pytanie jak nie wpisze numer telefonu to wlaczy sie jjakas usluga ze baeda mi codziennie przychodzic smsy?

mam podawac numer telefonu z tej stronki?

Opublikowano

jak w usun lub dodaj programy to pisze blad, a jak folder chce usunac to nie mozna usunac... sprawdz czy dysk nie jest zapelniny lub chroniony przed zapisem oraz czy plik nie jest aktualnie uzywany.

aha i w tm sponsorpayu musze podawac ten emial co pisze na tym generatorze czy moge swoj? juz w 1 ankiecie podalem swoj.

Opublikowano

Googlus a czy te numery z tego generatora sa falszywe? chodz mi o to ze jak to numer jakiegos goscia to moze mu kase caignac

i czy moge zrobic jedna oferte uzywajac 1 danej z kazdej postaci z generatora np. biore imie z jednej postaci z generatora nazwisko z drugiej moze tak byc?

i czy za falszywe dane policja nie sciaga?

i czy moge podawac ciagle ten sam adres email?

i wiesz co zrbic z tym real playerem? czy paciagnie mi kase?

Opublikowano

Wszystkie dane są fałszywe. E-mail podawaj swój bo trzeba potwierdzać i możesz podawać ciągle te same dane. Nie policja ich nie ściągą. Nie płaci się za real playera chyba że podasz swój numer.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

dobra dziekuje ale na tego real playera podawalem falszywy numer i bylo cos tam o pieniadzx i nie moge usunac tego real playera. Chcialbym zeby Googlus jeszcze odpowiedzial na moje pytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...