Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] czyżby skrypty wracały?

snikers5990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na red clover a tu wbija gosc z red scorpami. Dobra mowie spoko moze kupil sobie na dluzej. Za pare minut wbijam na nowego rooma lata gosc z glowa dyni i mlotkiem. SKRYPTY WRACAJA !?

Opublikowano

Był już podobny temat.

http://www.mpcforum.pl/topic/561745-pytanie-skd-gracze-maj-gow-dyni/

Na część pytania masz już odpowiedź.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Te młotki lub red scorpy jeśli mówisz prawdę to mnie dziwi. Lecz jak ostatnio są te eventy to możliwe, że są to nagrody a co do dyni to UP napisał. A do skryptów to wątpię no chyba, że ktoś wymyślił jakieś obejście w co wątpię i jeszcze tego nie opublikował.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

hmm ja widziałem jak ziom zamiast granat miał ciastko ale co do modifikacji textury nie jestem przekonany poniewaz hs by to wykryl ... moze wieczorem na bardzo krotki okres czasu jest w market place taka wyprzedaż

@down to sorki nie wiedziałem ze był taki event akurat wtedy nie grałem w wr ;/

Opublikowano

@up co do ciastka to nie jest to żadna modyfikacja mi 2 dni temu skończyły się one po evenecie świątecznym, bo grałem w niego pod koniec. Więc ciastka są jeszcze spotykane i nie ma co się dziwić.

Opublikowano

Skrypty nie powrócą przez długi czas. Dlaczego? Już wyjaśniam. Zmienili system i teraz prawie WSZYSTKO jest na stronie serwera. Trzeba byłoby się włamać na serwer aby powróciły skrypty. Zobaczcie jakie ostatnio zrobili odważne kroki w stronę polepszenia gry. W itemshopie pojawiło się więcej przedmiotów, są też za g1 kredyty. Zbyt dobrze się przygotowali na następne ataki.

Opublikowano

w Item Shopie można kupić Red Pack. I to w nim są te red skorpy : ) A więc to żaden skrypt tylko legalnie kupiona broń ; D

Liczę na Lajka ; )

Opublikowano

@up zwracam honor ; ) faktycznie w IS juz nie ma Red Packa ale jeszcze nie dawno był. Moze akurat wtedy kupił ; )

Liczę na Lajka ; )

Opublikowano

Skryptów nie ma i nie będzie? Dlaczego? Zostało to zabezpieczone, wątpię aby ktoś to złamał. Myśle, że temat można zamknąć ^^

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@Spe@ker

to prawda zostaly zabezpieczone ale wszystko jest mozliwe za rok troche mniej,troche dluzej Na 80% beda wiec nie wkrecajcie kitow ze nikt nie zlamie zabezpieczen

smiech.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...