Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HTC wildfire S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy oplaca mi sie rootowac ten telefon ?

szkoda by bylo stracic gwarancje bo jak sie cos kiedys stanie to bede w dupie

ale fajnie by bylo podkrecic procka i wyplynac na szerokie wody a nie poszukujac szczescia w nieszczesciu w malym jeziorku

co o tym myslicie ?

Prosze o jakies przydatne aplikacje ktore mi "zabija" aplikacje typu kalendarz bo to jakby nie patrzec moze lagowac i obciazac telefon.Testowalem wiele z nich ale bez korzysci po zabiciu aplikacji po chwili zaczynaja sie respic od nowa.

Czemu wiele osob chwali sie Operą skoro bynajmniej u mnie ona nie dziala jak nalezy ? obrazki sie dlugo wczytuja itp

a na oficjalnej przegladarce Safari nie ma zadnych problemow.

Podajcie mi fajne aplikacje i gry ktore beda dostepne w markecie

PS Do czego sluzy astro ? xD

Opublikowano

ja kupiłem telefon i na drugi dzień zrootowałem, bez tego nie można się obyć na dłuższą metę ;) jak nie będziesz robił jakichś super ekstremalnych rzeczy z fonem to gwarancja do niczego i tak Ci się nie przyda.

ASTRO to przeglądarka plików, przydatna aplikacja chociaż lepszy jest np. Root Explorer.

fs_overall.png

Opublikowano

ja kupiłem telefon i na drugi dzień zrootowałem, bez tego nie można się obyć na dłuższą metę ;) jak nie będziesz robił jakichś super ekstremalnych rzeczy z fonem to gwarancja do niczego i tak Ci się nie przyda.

ASTRO to przeglądarka plików, przydatna aplikacja chociaż lepszy jest np. Root Explorer.

a assistance android ?

PS Mozna z neta sciagnac skoki 2012 i wgrac na fona ? czy trzeba placic te 7 zl ?

Opublikowano

Root to jest tylko dostep aplikacji do plikow systemowych, nie da ci to mozliwosci wgrania innego jadra zeby podkrecic procesor.

Wgrywajac roota nie tracisz gwarancji.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

android assistant służy do optymalizowania telefonu żeby szybciej działał ;)

skoki tak jak zresztą wszystkie inne aplikacje możesz pobrać z neta, ale myślę że warto zapłacić 7zł bo gra jest zajebista.

fs_overall.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca ci się zrootować, ale nie podkręcaj za bardzo procka, bo najczęściej kończy się to odwrotnym skutkiem.

cmpunkkn.jpg

| members. |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...