Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Silver123123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ściągnołem sobie dzisiaj Metin2 US i nie moge sie zalogować.Ciągle piszce Connect to server i tak długo długo sie ciągnie.... Raz chyba wyskoczyło Succed to connect to server czy jakos tak ale nic sie i tak nie stało. Reinstalki, patchowanie wyłączenie firewalla i antyvirusa nie pomogło. Może tego przyczyną być internet? Nie mam zbyt szybkiego neta. Tu macie testa. Macie linka bo nie mogłem URL'a wrzucić

http://www.speedtest.pl/test/36521569

Opublikowano

Jestem pewien, że chodzi tu o Konserwację lub awarie servera. Poczekaj niedługo naprawią ^^ poczekaj kilka dni/godzin i spróbuj jeszcze raz.Ale jak będziesz miał cały czas takie lagi to wina komputera lub internetu poza tym jest to metek us KTÓREGO server nie stoi w polsce ^^ dlatego będzie lekkie opóźnienie w przesyłaniu danych i jak masz wolnego neta to licz się z mega lagami ; p.

Opublikowano

Dzięki i też tak sądzece ze to wina neta. Ale dlaczego niektórzy sądza komputera bo nie rozumiem? Co komp ma do tego jesli chodzi o parametry to mam w miare dobre,(wystarczające)??

------------- Edit

A jesli sie moge zapytac to na polaku jest jakis serwer gdzie aura chodzi po niecale 1kk bo teraz to i po 5-10kk podobno chodzi o ile sie nie myle i dlatego na polaku nie gram :D

Opublikowano

@UP

Podaj te raty, to będziesz miał spokój z "winą komputera", bo tak to ludzie piszą "wina kompa", a nawet parametrów nie znają...

Słyszałem od qmpla, że na tym US często są takie awarie i razem przeszliśmy na Metin2 SG, tam przynajmniej nie ma żadnych problemów.

­

Opublikowano

Mam pytanko czy na PL jest jakis serwer gdzie wszystko jest taniutkie i wogóle bo pamietam te czasy gdy aura po niecale 1kk kosztowalo i wogole fms'ik +7 za 4kk szlo kupic a teraz lipa za 15-20kk.... Czy sa tam jakies serwery ze jest tak taniutko i wogole?

Opublikowano

Mam pytanko czy na PL jest jakis serwer gdzie wszystko jest taniutkie i wogóle bo pamietam te czasy gdy aura po niecale 1kk kosztowalo i wogole fms'ik +7 za 4kk szlo kupic a teraz lipa za 15-20kk.... Czy sa tam jakies serwery ze jest tak taniutko i wogole?

S26-Solar-Jeden z tańszych serverów... Aura 1,7kk. Takiego fms +7 kupisz nawet do 10kk

Opublikowano

A na serwandesie moze ktos gra bo ja tam chyba jakis 30 lev mam slaby ale itemki se pozrzucam bo gralem tam ale mi fms ukradli i sie wkurwilem i nie gralem jak tam teraz jest/?

Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli z pojęciem "jak tam teraz jest".

Ogólnie jest dobrze, ceny są w miare ale większość przepłacona, osobiście polecam grać na solarze. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...