Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Duży %HS na FT

~Sullivan

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Zależy ile masz killi. Ale raczej dostaniesz bana.. Chyba, że masz dowody, że grałeś czysto. Jakiegos nupa zjedziesz na eli np i potem zrobi ss twojego FT czy coś. Report i BB. Niestety.. Chyba, że masz 100 killi z tego 87% to hedy.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Zależy ile masz killi. Ale raczej dostaniesz bana.. Chyba, że masz dowody, że grałeś czysto. Jakiegos nupa zjedziesz na eli np i potem zrobi ss twojego FT czy coś. Report i BB. Niestety.. Chyba, że masz 100 killi z tego 87% to hedy.

2969 Killi

269 Deaths

11 Combo

Bywalec
Opublikowano

To będzie problem.. Ludzie chętnie robią raporty, nawet jeśli grasz czysto. Masz jakieś dowody czy coś? Kumpli albo innych graczy? Wtedy byś potwierdził, że 0 cheatów. Ale zobaczymy.. Może ludzie nie zrobią Ci ss.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

To będzie problem.. Ludzie chętnie robią raporty, nawet jeśli grasz czysto. Masz jakieś dowody czy coś? Kumpli albo innych graczy? Wtedy byś potwierdził, że 0 cheatów. Ale zobaczymy.. Może ludzie nie zrobią Ci ss.

To kumpel z klanu ma taki %hs wiemy ze gra czysto, jakis noobke z "AK" go raportnol

Opublikowano

Jest to całkiem sporo, więc wydaje mi się, że reporty mogą być, jednak obejdzie się bez bana, jak sprawdzą twoje logi, o ile nie miałeś żadnych hacków ;)

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Jeszcze na CF to tak ale nie na NHQ. To jest nie możliwe.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Czyżby próbujesz zrobić z Nas debili i wmawiać nam, że zrobiłeś to bez hacków ?

Moim zdaniem jest to również nie możliwe, chyba, że chodzisz ze snipą i mam łącznie około 40 kills ;d

02402750183503470554.png

Opublikowano

Znasz sam odpowiedź... Jeśli hackowałeś przy tym dostaniesz bana, jak nie hackowałeś nie dostaniesz, proste i logiczne.

Opublikowano

Pisząc ten temat, i robiąc z nas debili mówiąc, że nie hackowałeś, to tym bardziej ktoś czytający ten forum może zrobić Ci na złość reportując Cię.

Sam chętnie bym dodał posta do twojego reporta "+1 Ban" :)

02402750183503470554.png

Opublikowano

Znasz sam odpowiedź... Jeśli hackowałeś przy tym dostaniesz bana, jak nie hackowałeś nie dostaniesz, proste i logiczne.

Dokładnie ;)

Ale jak miał faktycznie taki % HS itp itd to mysle że mu przeskanują folder z grą i sprawdzą czy nie ma hacków /modów

jak nie ma to bana raczej nie złapie ale po 2-3 reportach podobnych mysle ze moga dać bana moj kolega ma duzy % HS na Cabin Fever i tak mu zrobili ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

zależy jeszcze jaki masz lvl

za sam procent HS nie ma bana, najlepiej nagraj filmik jak chodzisz na nemexis i strzelasz same heady

burhunter- (GOA) ma 89% na cabinie z ogromną ilością kili i jakoś bana nie dostał

nagrał tylko filmik że 89% is not the limit

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Pisząc ten temat, i robiąc z nas debili mówiąc, że nie hackowałeś, to tym bardziej ktoś czytający ten forum może zrobić Ci na złość reportując Cię.

Sam chętnie bym dodał posta do twojego reporta "+1 Ban" :)

Czyżby próbujesz zrobić z Nas debili i wmawiać nam, że zrobiłeś to bez hacków ?

Moim zdaniem jest to również nie możliwe, chyba, że chodzisz ze snipą i mam łącznie około 40 kills ;d

Jeszcze na CF to tak ale nie na NHQ. To jest nie możliwe.

Daj nick! Ogarne reporty na forum. Bo jakoś nie wierzę żeby dało się nabić taki % hs bez wspomagaczy :x

OMG, to jest możliwe ogarnijcie ja tylko pytalem czy nie bedzie bana, (ziomek biega normalnie z M4A1 lub g36e i ma tyle hs)

Opublikowano

graj teraz nie strzelajac HS i % spadnie, problem z głowy jeśli jeszcze nikt cię nie raportował :P

Czytajcie uwaznie kolega ma taki %hs nie ja...

Opublikowano

no to przekaż to koledze i po problemie ...

jak zbije do 50% to raczej nie powinien dostać bana. przecież boty stoją praktycznie w miejscu.

Opublikowano

Pamiętaj jedno ... Nexon = Ban4Fun.

Za wszystko Cię mogą zbanować, a takimi statami dajesz im tylko "kolejny" powód do banowania.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Mała poprawka.

Znasz sam odpowiedź... Jeśli hackowałeś przy tym dostaniesz bana, jak nie hackowałeś to też dostaniesz, proste i logiczne.

Wg. mnie to jest słuszne stwierdzenie ;)

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

jezeli nei miales haxow nie dostaniesz bana ja na nemexis gram b.malo ale jak gram to np wale tylko heady specjalnie i np przez cala mapke mam tylko 20 kili ale np w tym 15 headow i % tez mam wysoki i nie moge dostac za to bana ze sobie tak pykam

-Ushio.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...