Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Złe info

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótka lecz zła wiadomość. Twórca terrari ogłosił koniec wspierania gry i zakończenie projektu. Jeden ze współtwórców zaangażował się w tworzenie gry Starbound będącej w pewnym sensie następcą terrarii.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Tak już doszły do mnie te wiadomości. Jestem strasznie załamany tą infromacją. Jednym słowem - Terraria upada. :( I ta nowa produkcja jak na razie mi się nie podoba...

Pamiętaj o stosowaniu prefiksów.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

1.Może inna firma wspomoże Terrarię.

2.Rozbudują tą inną grę na lepsze

Oby zastawały Nas teraz tylko dobre wiadomości :)

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Wiesz, nie trzeba płacić, zawsze można wziąść grać na piracie, i różnicy nie ma.

02402750183503470554.png

Opublikowano

Wiesz, nie trzeba płacić, zawsze można wziąść grać na piracie, i różnicy nie ma.

Moim zdaniem jeśli Ci co mają już kupioną Terrarię nie będą musieli wykupywać JEŚLI rzeczywiście jakaś inna firma przejmie tą produkcje. Miejmy nadzieję, że tak będzie i że Terraria będzie dalej kontynuaowana... :) Bądźmy dobrej myśli. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Ta nowa gierka, co będzie wychodzić również jest jakaś fajna, lecz to nie to samo co Terraria.

Terraria ma to w sobie, że możesz się poczuć jak bob budowniczy :D

02402750183503470554.png

Opublikowano

Jak dla mnie to zupełnie odbiega od Terrarii... RPG ?! To nie jest Terraria... Lepiej niech ktoś to przejmie, bo Starbound nie podchodzi mi... Jak na razie mam takie zdanie. Zobaczymy czy je zmienie gdy gra wyjdzie. Jak dla mnie temat jest wyczerpany, więc zamykam.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...