Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas instalacji gry i rejestracji na origin podałem (niepotrzebnie -.-) swoją prawdziwą datę urodzenia i w e-mail rodzicielski swój e-mail...

Dopiero potem dotarło do mnie jak debilnie postąpiłem i teraz nie moge grać w multi, a na ticketa nie odpowiedzieli.

Możecie napisać jak się z nimi inaczej skontaktować albo jak sformułować ticketa żeby odpowiedzieli czy coś?

Naprawdę pilnie potrzebuje pomocy! Jestem gotów na danie limitu +/- !!!

Opublikowano

Podczas instalacji gry i rejestracji na origin podałem (niepotrzebnie -.-) swoją prawdziwą datę urodzenia i w e-mail rodzicielski swój e-mail...

Dopiero potem dotarło do mnie jak debilnie postąpiłem i teraz nie moge grać w multi, a na ticketa nie odpowiedzieli.

Możecie napisać jak się z nimi inaczej skontaktować albo jak sformułować ticketa żeby odpowiedzieli czy coś?

Naprawdę pilnie potrzebuje pomocy! Jestem gotów na danie limitu +/- !!!

Nie ma wyboru, musisz do nich napisać. NIestety tylko angielski support Ci pomoże, bo polski olewa ludzi.

Napisz im, że w pośpiechu podałeś im złą datę urodzenia, jeżeli zarejestrowałeś konto origin na polski email np. onet, to musisz stworzyć nowe konto na emailu który nie jest na polskim serverze np. gmail. wtedy jak już stworzyłeś nowe konto origin możesz wysłać im wiadomość i opisać dokładnie problem, nie zapomnij o tym, aby napisać im, że piszesz z zapasowego konta. Przynajmiej ja tak robiłem. Niby możesz zarejestrować się na polski email, ale nie dostajesz żadnych informacji od EA, tylko potwierdzenie założenia konta. To jest ważne ponieważ support wysyła ci nowy kod na emai!

PS. fajne tagi ;)

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Wiem ale teraz mam inny problem.

Za każdym razem jak próbuje wejść na live chat to przekierowuje mnie na polski support a na PL-u nie ma live chatu -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...