Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak bardzo dobrze strzelać snajperem w głowę POMOCY

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykamp celuj w miejsce gdzie ktos biegnie ( oczywiscie 1-2cm nad glowa ) STRZAŁ.

dobra robiłem tak i udało mi się tylko 1 raz na 10 i nie wiem czemu tobie chodzi "1-2cm nad głową" po co?

a i tak z resztą szło już 3 snajperów i 3 mnie zabiło zanim ja zdążyłem ich zabić. nie wiem jak to zrobili! ja uciekam i skacze, on nagle ustał w miejscu i BOOM! HEADSHOT! ehh...

Opublikowano

Naucz się grać, to tyle. Nie ma żadnego poradnika, jak być pr0. Jak stoi to w głowę, a jak biegnie to kawałeczek od głowy, w zależności od szybkości celu i odległości od ciebie.

Aha i jeszcze jedno:

Ogarnij Pismo!

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Kolejne pytanie4 z serii "Jak być pro".

Odpowiem tak jak zawsze: GRAJ, GRAJ I JESZCZE RAZ GRAJ.

W końcu nabierzesz tzw. skilla, i będziesz "pro"

Nie ma, żadnego tutka czy wideo. Musisz sam to wyczuć.

Co mamy Ci innego powiedzieć? Tylko, żebyś był skupionym i miał dobry refleks, i celował w GŁOWĘ.

Może zakup lepszy sprzęt ? Tzn. myszkę, lub po prostu zmień czułość myszy na większą.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Aha i jeszcze jedno:

Ogarnij Pismo!

WEŹ SIĘ KURWA ODPIERDOL OD MOJEGO PISMA KURWA! MASZ PROBLEM TO NIE WCHODŹ NA MOJE PYTANIA I TUTY KURWA!

Kolejne pytanie4 z serii "Jak być pro".

po prostu zmień czułość myszy na większą.

a jaką masz dokładnie czułość myszki na myśli? ponieważ ja chodzę z czułością 6.00 i mogę zmienić na większą albo mniejszą

bo ja nie wiem jaka jest najlepsza czułość myszki dla snajpera ;/

Opublikowano

WEŹ SIĘ KURWA ODPIERDOL OD MOJEGO PISMA KURWA! MASZ PROBLEM TO NIE WCHODŹ NA MOJE PYTANIA I TUTY KURWA!

a jaką masz dokładnie czułość myszki na myśli? ponieważ ja chodzę z czułością 6.00 i mogę zmienić na większą albo mniejszą

@off

Chłopie, trochę kultury...

@topic

Musisz wyczuć w którą stronę przeciwnik pójdzie. Kiedy nauczysz się "przewidywania" będziesz pro sniperem. Ale do tego potrzeba czasu.

02a964e007479a4f.png
Opublikowano

@off

Chłopie, trochę kultury...

@topic

Musisz wyczuć w którą stronę przeciwnik pójdzie. Kiedy nauczysz się "przewidywania" będziesz pro sniperem. Ale do tego potrzeba czasu.

nie wiem może to dlatego że długo nie grałem snajperem? ;/ albo wina myszki bo kiedyś miałem inną myszkę ale się zepsuła, ale to raczej wina myszki bo ja mam refleks Bardzo dobry,zręczność ,bdb,przewidywalność bdb. kiedyś to szedł Head za Headem :(
Opublikowano

To nie jest wina myszki. To jest po prostu brak umiejętności grania snajperem. Da się nauczyć precyzji strzałów. (to tak jakbyś chciał stać się mistrzem świata w np.skokach narciarskich za pomocą tutoriala.) Do strzelania headów obowiązuje zasada "Się gra, się ma".

Jak denerwuje cię ciągłe dostawanie headów to proponuję ubrać set sydney sniper.

@offtop

Co do pisma. Wydaje mi się, że w regulaminie jest wzmianka na temat poprawnego pisma, ale mogę się mylić - udzielam się na wielu forach i mogą mi się już mylić regulaminy. Ale tak w ogóle. Naprawdę tak ciężko poprawić słownikiem elektronicznym wbudowanym w edytor tekstu na tym forum?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Lubisz grać grubym?

Są "przysłowia" w tf2, np.: "Grając grubym, stracisz aima na snajperze". ^^.

Po prostu graj, nie da się tego napisać.

Opublikowano

Ludzie kurde, ciągle czepiacie się jego pisowni. Ja też się raz czepiłem ,ale to już się robi obsesyjne.

Może ma dysleksje ?

Mniejsza o to, prośba do autora, żeby nie zamieszczał tematów typu "jak być pro", "jak walić hedy snajperem"

Nikt Ci tego nie wytłumaczy, a się nie pogrążysz. :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ludzie kurde, ciągle czepiacie się jego pisowni. Ja też się raz czepiłem ,ale to już się robi obsesyjne.

Może ma dysleksje ?

Mniejsza o to, prośba do autora, żeby nie zamieszczał tematów typu "jak być pro", "jak walić hedy snajperem"

Nikt Ci tego nie wytłumaczy, a się nie pogrążysz. :)

Dysleksja dysleksją, a automatyczny słownik jest. Żeby dobrze grać snajperem trzeba nim grać długo. Używaj takich 1 hit killowych broni: machina, sydney sleeper

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O_o

przestań się onanizować, bo to widać. Jak sytuacja nie idzie tak jakbyś chciał, to odrazu wkurw...

zabronisz mu wchodzić i odpowiadać na pytania ogólnodostępne??

po co takie pytania? pro się nie jest odrazu, nie martw się o tor lotu pocisku, grawitacja nie działa

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Lubisz grać grubym?

Są "przysłowia" w tf2, np.: "Grając grubym, stracisz aima na snajperze". ^^.

Po prostu graj, nie da się tego napisać.

masz racje kiedyś miałem baaaaardzo dobrego cela na snajperze w heada

ale później mi się znudziło i zacząłem grać Grubym i żołnierzem i grałem jakieś 5 miesięcy

To nie jest wina myszki. To jest po prostu brak umiejętności grania snajperem. Da się nauczyć precyzji strzałów.

masz racje dzisiaj grałem cały czas snajperem i powoli się wprawiam, zrobiłem sobie Machine i mi tak zajefajnie szło że szok

tylko trochę trudno nią trafić przez te naboje smugowe bo mi się zdaje że ono nie dociera od razu do wroga tak jak w zwykłej snajperce

:) ale tak to mi się dobrze grało :) skosiłem nawet Grubego i Medyka za jednym strzałem oby dwóch poszło na Heda za pierwszym razem bo ich przeszyło

a ja zaliczyłem Achievementa i kamień milowy 3

aha i zdaje mi się że ta machina trochę ZBUGOWANA bo te naboje tak dziwnie lecą

Opublikowano

masz racje kiedyś miałem baaaaardzo dobrego cela na snajperze w heada

ale później mi się znudziło i zacząłem grać Grubym i żołnierzem i grałem jakieś 5 miesięcy

masz racje dzisiaj grałem cały czas snajperem i powoli się wprawiam, zrobiłem sobie Machine i mi tak zajefajnie szło że szok

tylko trochę trudno nią trafić przez te naboje smugowe bo mi się zdaje że ono nie dociera od razu do wroga tak jak w zwykłej snajperce

:) ale tak to mi się dobrze grało :) skosiłem nawet Grubego i Medyka za jednym strzałem oby dwóch poszło na Heda za pierwszym razem bo ich przeszyło

a ja zaliczyłem Achievementa i kamień milowy 3

aha i zdaje mi się że ta machina trochę ZBUGOWANA bo te naboje tak dziwnie lecą

Machina jest dla noobów i nie jest zbugowana. Jest po prostu jedną z broni przesadzonych jak buzownik ... Nie polecam gdyż grając tym za przeproszeniem gównem będziesz tracić umiejętności. Jeżeli planujesz grać sparingi w tfie to graj normalną sniperką, jeżeli nie to rób co chcesz.

02a964e007479a4f.png
Opublikowano

Jeśli nie umiesz strzelać w głowe , to idź pograj w tibie , albo weź Pyro , i nak*rwiaj z miotacza na wszystkie strony . :)

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

to idź pograj w tibie

no sorka ale ja nigdy nie lubiłem tibi bo to jest poprostu gra dla psychopatów a ja wole takie gry jak TF2 czy CoD albo BF3

Machina jest dla noobów i nie jest zbugowana. Jest po prostu jedną z broni przesadzonych jak buzownik ... Nie polecam gdyż grając tym za przeproszeniem gównem będziesz tracić umiejętności.

kurcze :/ mogłeś powiedzieć wcześniej ponieważ ja już WYTWORZYŁEM sobie Machine ;/ a jeżeli byś powiedział prędzej to pewnie wziął bym sobie Dalosiężnego Dżezaila

ale jeszcze sprawdze czy nie mam czegoć wypozyczonego,ale raczej mam, więc pech :(

Opublikowano

Całe forum SERDECZNIE cie "PSZEPRASZA", za to, jakie ono jest głupie, że przez nie zmarnowałeś "aż" 2 g*wniane bronie + (bagatela) 1 Metal z Odzysku. Teraz możesz sobie pokrzyczeć i pomówić brzydkie słowa z Caps Lockiem.

Dżedżail to shit co najmniej tak samo byle jaki, jak Machina. Jak już inni napisali graj z Podstawową Snajperką, a jak nie to nie płacz, że twój skill z 1, zmienił się w -2. Albo idź graj w Metina lub inną "bardzo wciągającą grę".

0eab14ddf550.png

Opublikowano

@off

Haha grał 5 miesięcy i dalej nie wie, że broni się nie wytwarza....

Jeżeli zmienisz czułość myszki to jest kwestia maks. 2 dni żeby się przyzwyczaić.

@topic

Widać, że jesteś młody, bo chcesz być pro po paru dniach. Ćwicz oglądaj poradniki, kombinuj. Twoja ciężka praca zostanie wynagrodzona.

Opublikowano

Całe forum SERDECZNIE cie "PSZEPRASZA", za to, jakie ono jest głupie, że przez nie zmarnowałeś "aż" 2 g*wniane bronie + (bagatela) 1 Metal z Odzysku. Teraz możesz sobie pokrzyczeć i pomówić brzydkie słowa z Caps Lockiem.

Dżedżail to shit co najmniej tak samo byle jaki, jak Machina. Jak już inni napisali graj z Podstawową Snajperką, a jak nie to nie płacz, że twój skill z 1, zmienił się w -2. Albo idź graj w Metina lub inną "bardzo wciągającą grę".

dobrze ciebie już moge poprosić oto żebyć nie odpowiadał na moje pytania. i jeżeli jesteś na mnie zły to ja mam to w dupie! a w metina to sobie możesz sam pograć

ponieważ ja nie lubie tej gry i przestań siebie wielce robić Księciem Obraźnikiem Całe forum SERDECZNIE cie "PSZEPRASZA", takie coś to możesz sobie mówić babci na dobranoc i żegnam ciebie bachorze :)

@off

Haha grał 5 miesięcy i dalej nie wie, że broni się nie wytwarza....

Jeżeli zmienisz czułość myszki to jest kwestia maks. 2 dni żeby się przyzwyczaić.

@topic

Widać, że jesteś młody, bo chcesz być pro po paru dniach. Ćwicz oglądaj poradniki, kombinuj. Twoja ciężka praca zostanie wynagrodzona.

nie rozumiem ciebie z tym 5 miesięcy... ale ja poprostu bardzo chciałem tą broń, miałem składniki do wytworzenia i warto było :)

no i fakt jestm młody bo mam 14 lat

JAK TAK DALEJ MA BYĆ TO INFORMUJE KAŻDEGO ŻE TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, A UŻYTKOWNIKA DOSKING PROSIŁBYM O NIE ODPOWIEANIE NA MOJE PYTANIA

Opublikowano

Ehh.. Ludzie nie rozumiem was.

Wencek, jeśli masz jakieś pytanie, i bardzo Cię ono nurtuje, i chciałbyś znać odpowiedź, to nie zważając na innych dążysz do tego.

Ty się przejmujesz ludźmi którzy wytykają Ci błędy. Miej ich głęboko i szeroko. Ignoruj ich wypowiedzi. A nie, że po pięciu złych wypowiedziach userów, wpadasz w amok, itd.

Zważ swój problem.

Close.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...