Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niezaliczony Reflink :<

eXotiCPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 dni temu skończyłem kolejnego reflinka ,którego mi niestety nie zaliczyło.Poprzednie zaliczało bezproblemowo.Czy miał ktoś podobną sytuację ?

Opublikowano

Tak btw :

Co to są reflinki ?

I do czego to służy ?

Moje Statystki Kont Na Combat Arms EU

1. Konto --> http://en.combatarms...ickName=RamizPL--> RamizPL

2. Konto --> http://en.combatarms...ckName=L4ndryna --> L4ndryna

3. Konto --> http://en.combatarms...ame=Unbelievale --> Unbelievale

Nexon Blokuje ci konto za dobrą grę ? Nie daj się Pisz sprzeciw !

Opublikowano

Tak btw :

Co to są reflinki ?

I do czego to służy ?

Reflinki to są kody rejestracyjne przez które Ty dostajesz za nie nagrodę jeżeli ta osoba która zarejestrowała się na Twoim reflinku wbije 5lvl.

Co do tematu to mogłeś niepoprawnie zarejestrować się na swojego reflinka albo w ogóle się na niego nie zarejestrowałeś.Sprawdź w liście z refami czy masz tam swoje konto które robiłeś 2 dni temu.

Opublikowano

Ja mam około 17 reflinkow a chyba czternastego mi nie zaliczyli pisze ze ma 2 lvl a jak się loguje na konto reflinka to ma 5 lvl... I tak już od około miesiąca. Ale zrobiłem przed wczoraj i zalicza

Ps: Nie wiem jak wy ale mi reflinki zalicza 13:45 - 14:00

Opublikowano

Mam pytanie jak mamy np 10 refflinków i odbierzemy 975 rp? To kasują nam się reflinki czy mamy nadal 10?

Opublikowano

up, refflinki zostają i jak chcesz to możesz robić ich więcej i zdobywać teoretycznie lepsze nagrody. Jakbyś chciał mieć znów dodatkowe RP to musiałbyś zrobić 200 reffów aby dostać 10k RP ;x

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Przykładowo mam zrobionych 10 reflinków i mam 2 pytania :

1.Gdy odbiorę 975 rp to mogę je wydać na cokolwiek? (np.: skórkę danego championa) Czy tylko i wyłącznie champion

2. Jak mam 10 reflinków i odbiorę 975 rp to czy po kolejnych 10 reflinkach otrzymam 975 rp?

Opublikowano

@up 1.Możesz wydać na co tylko chcesz .

2.Tylko i wyłącznie za pierwsze 10 reffików dostaniesz RP później można jeszcze za 200 reffów dostać 10000 RP

1360337495-U363674.jpg

Opublikowano

tylko nie wiem czy warto robić te 200 reffów, raz, że zabierze ci to mnóstwo czasu a dwa, że podobno sprawdzają po osiągnięciu 200 czy są prawdziwe czy lewe xD

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Japierdziele..

Ludzie zamknijcie mordy jak się nie znacie wprowadzacie ludzi wbłąd.

Refflinki można robić samemu tylko do 50 reffa.

Potem samemu nie możesz już robić, bo chycisz bana...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...