Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem Dekarona

darx667

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciągnełem nowego clienta z dekaron.nexoneu.com i również patcha , podczas uruchomienia lunchera włacza mi sie stronka ,daje Play bo juz się zalogowałem i znowu wyskakuje mi stronka że mam sciągnąc Nexon Game Menager(NGM) , ściągam instaluje pisze wszystko że git "complete instal' ale podczas ponownego włączenia dekarona mam to samo i nie wiem co dalej działać próbowalem chyba wszytstkiego... jezeli ktoś wie jak to naprawic albo rozwiązać ten problem proszę o rade z góry Dzieki pozdro.

Dodam że korzystam z Opery i posiadam Win 7 x64

1850653737.png
Opublikowano

Zaczelo działac dopiero na przeglądarce Google Chrome w moim przypadku :)

Ogółem dzięki chłopaki za podpowiedzi. pozdro.

1850653737.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja mam ten sam problem tylko ,że nie wiem czy to dobrze robie ,bo jak klikam "play" na stronce to nic sie nie dzieje i nie wiem czy mam włączyć patchera i kliknąć ten "play" czy jak?

Opublikowano

UP@

Ale w jakiej kolejności mam to włączyć --->strona i gra

czy

od razu gra

czy

sama przeglądarka

jak sama przeglądarka próbowałem i na IE i Firefox i Google Chrome :/

Opublikowano

instalujesz nexon game manager, odpalasz stronę w przeglądarce, logujesz się, dajesz PLAY i gra działa :) Ja tak zawsze robię

PS polecam firefoxa

Opublikowano

Czyli ,że teoretycznie po kliknięciu na stronie ma się włączyć? Jak to to nic nie działa...

To próbuje instalować jeszcze raz...

Po ponownej instalacji i waszych instrukcjach pojawia się ta tarcza nastepnie patcher daje start wszystko działa ,lecz po resecie komputera jest ponownie jak na początku....

A co gorsza nie zawsze mi wyskakuje "instalation complete", często sie zatrzymuje jak juz wszystko sie zainstalowało "2758 files out of 2758 files instaled" :/

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...