Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q]Exp

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to chyba jakiś bug.

Pomogłem? Liczę na +, a na pewno się odwdzięczę!

Podoba Ci się dźwięk jak wciskasz "Lubię To"?

Opublikowano

Spojrzałem na jakim teraz gra -flagrun . Czyli wpisz flagrun- są to serwery na 16 osób gdzie przejmuje się flagi .Kille są zakazane.

1331059428-U215643.gif

Gość malutki688
Opublikowano

tak flagraun^^ nie sluchaj tych noobow bo nie maja pojecia o grze

na flugrnaie by 10000000000000000000000000000lat taki lvl robil i to jeszcze wsparciem...

boost nemezis kills tyle w temacie

Opublikowano

@UP

Noobem jesteś ty .Pisałem na początku o boostowaniu .I wystarczy wejść w jego profil i zobaczyć idioto ,że gra na flagrun .Ale jak ktoś jest matoł...

1331059428-U215643.gif

• 2 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano

Bez przesady.

Ja na FLAGRUN spokojnie wyciągam po 80k w meczu, są tacy którzy wyciągają jeszcze więcej także nie podejrzewałbym gościa o tak bezczelne rankhackowanie ;)

Opublikowano

Co z tego że powbijacie po 100+ poziomy jak wasz skilli jest na minusie ? :). Po 45 poziomie niema żadnych odblokowań to tym bardziej nie widze sensu takiego bootsowania.

Niee_Zioom.png
Opublikowano

Co z tego że powbijacie po 100+ poziomy jak wasz skilli jest na minusie ? :). Po 45 poziomie niema żadnych odblokowań to tym bardziej nie widze sensu takiego bootsowania.

Niektórzy chcą być fajni xD Powiedź że nie chciałbyś mieć 100 level ^^

W sumie mnie tam levele nie interesują, liczy się gra[ Oczywiście na PS3] bo na pc to nie ma co grać :D

Rekrut
Opublikowano

Co z tego że powbijacie po 100+ poziomy jak wasz skilli jest na minusie ? :).

Ja raczej zauważyłem, że mój skill wzrósł (jeśli chodzi o statystyki na Battlelogu) - ogólnie ta wartość to zsumowanie K/D razem ze zdobytymi punktami na minutę - ja mam K/D 0.3 (nie śmiać się, pierwszy rz w życiu na PC nie ogarniam FPS`a :D ) oraz wynik n minutę 147 co daje skill = 122 zaś ze statystyk z PS mam K/D 0.8 wynik na minutę 147 a skill -33 tak więc naliczanie skilla w grze to głownie punkty na minutę ;)

Po co takie boostowanie ? W miarę szybko można odblokować broń która nas interesuje /opancerzenie i uzbrojenie do pojazdów - w sumie tylko po to większość ludzi wchodzi na tego typu serwery ;)

Mam nadzieję, że na PS3 pojawią się FlagRun`y i w końcu zdołam coś odblokować do Jet'ów - cholernie IMBA jest w sytuacji gdy wsiadasz do Jeta i już cię inny namierza i ściąga ;)

Swoją drogą nie rozumiem zarówno w COD jak i w BF3 kwestii wrzucania do gry - moim skromnym zdaniem powinno być tak - chcę grać z graczami 40LVL + to wybieram serwer z takimi graczami a nie jak jest teraz gdzie grając 1-20 LVL trafiasz na 40,50,80+ i jesteś kompletnie bez szans..

Do tego to idiotyczne strzelanie które najlepiej skomentuje ten filmik z BF` :D

[userJS ExtraLinks Img] smile.png

[userJS ExtraLinks Img] biggrin.png

[userJS ExtraLinks Img] wink.png

Opublikowano

Wbija na server z trzema kolegami :

1. Medyk, wsparcie, mechanik.

2. Dwoje jest w przeciwnej drużynie, a on sam.

3. Wsparcie zabija mechanika, medyk podnosi

Dostają punkty za killa i podnoszenie.

To sie nazywa Stats Padding :) Czyli nabijanie sobie statów itd...

Są nawet takie severy że stawia się postać na afk i nie wywalają za to i dostaje się punkty itd...

Chociaż jak patrze na to co on tam ma to aż mi się wierzyć nie chce.

http://battlelog.bat...s/333487775/pc/

Popatrzcie na to, siedział w każdym z pojazdów i ma w nich wszystko odblokowane LoL :D

#@@@@@@@EDIT

<LOL9> xD

http://battlelog.bat...s/333487775/pc/

1049 baretek adwersarz :D

Już wiem :D

Spawarka !

Jeden załóżmy wali do niego cały czas z czołga, a drugi na afku zostawił mechanika ze spawarka :D Cały czas punkty za spawanie :D

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...