Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Travian4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podczas instalacji wyskakuje mi takie coś

Warning: fopen(include/constant.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /virtual/p/r/priv-travian.ugu.pl/install_v2/process.php on line 28

Can't open file: install\include\constant.php

za każdym razem a konfiguruje dobrze (raczej) proszę o pomoc

Opublikowano

niestety nie było ale pobrałem z v3 niby wszystko ok dotarłem krok po kroku do końca ale tu mam problem ;/

wyskakuje coś takiego

Warning: rename(include/constant.php,include/constant.phps) [function.rename]: Permission denied in /virtual/p/r/priv-travian.ugu.pl/install_v2/templates/end.tpl on line 2

Travian Clone Installation Script Ended

Please remove/rename the installation folder.

Copy the constant.php ( you can find it in the include\ folder) to the server include folder, or click here.

Travian Creation Team.

Specjalista
Opublikowano

Warning: rename(include/constant.php,include/constant.phps)

Bardzo dziwnie to wygląda, no nie wiem o co tutaj chodzi, ale z tego co wynika jakby był w includy włożone w 1

I dlaczego to wszystko jest w 1 nawiasie ?

może powinno być tak

include('include/constant.php');

include('include/constant.phps');

wypakuj od nowa i wrzuć na ugu i ustaw chmody.

Ewentualnie najlepiej to na localhoscie zrób ;)

Opublikowano

dobra załóżmy że zamieniłem te pliki i zmieniłem nazwę folderu od instalacjo potem jak odświeżam to wyskakuje że chce zainstalować ale brak mu tych plików wszystkich ehh ten koniec instalacji sprawia mi tyle problemów jak żadna inna gra viawww. ;/ ehh skoro dotarłem już do końca przechodząc przez tyle błędów to dotrwam ale ten zakichany koniec mnie dobija ;/

cały czas ląduje w tym miejscu choć bym nie wiem co zrobił.

Warning: rename(include/constant.php,include/constant.phps) [function.rename]: Permission denied in /virtual/p/r/priv-travian.ugu.pl/install_v2/templates/end.tpl on line 2

Travian Clone Installation Script Ended

Please remove/rename the installation folder.

Copy the constant.php ( you can find it in the include\ folder) to the server include folder, or click here.

Travian Creation Team.

jeżeli macie jakieś dobre propozycje jak rozwiązać ten problem był bym wdzięczny bo to co mówiliście nie pomogło mi ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...