Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speedhack 0.8

Kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym skozystac z speedhacka ziomal ale jak mam go skonfigurowac jesli mu uruchamiam przez launchere a nie maina ??

Opublikowano

ehhh..... mi chodzi o to ze gre moge uruchomic tylko przez LAUNCHER. Jak uruchomie przez main to mi sie wlacza jakies chinskie "gowno" :D Chodzi mi jak skonfigurowac go jak uruchamia sie gre przez launcher a nie main

Opublikowano
ehhh..... mi chodzi o to ze gre moge uruchomic tylko przez LAUNCHER. Jak uruchomie przez main to mi sie wlacza jakies chinskie "gowno" :D Chodzi mi jak skonfigurowac go jak uruchamia sie gre przez launcher a nie main

to co ty masz za klienta? bo chyba nie tego z globala? ja mam klienta z globala i nie ma różnicy czy próbuję odpalić przez main.exe czy przez mu.exe zawsze odpala się launcher. a chińskie gówno odpala się jak masz klienta z privów

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

bierzesz poprostu odpalasz SH , ustawiasz maina z tego serwa bo z tego co widze to nie global, klikasz ALT+S , odpalasz serwa normalnie przez launchera tylko ustaw grafe pod 800x600 i dalej to juz tylko ALP P i gierczysz :)