Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot deathknighta

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram deathknightem global i mam pytanie nie ogarniam co mam zrobic mam tak jak by aury obok skilli na gorze i mam blood pressence albo frost presnce i w którym mam chodzić? Gram specjalizacja unholy , macie jakieś dobre poradniki do dk ? Najbadziej potrzbuje o tym blood czy frost bo nie wiem w czym chodzić. Z góry dzieki

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Sluchaj mario a te runeforing na czym polega i skąd wziąśc te runy ? A i jakie robić profesje na DK?

Opublikowano

Blood, Frost - tank/dps

Unholy- PvP

ja na pve i pvp chodze z blood

Blood cie heala

Unholy przyspiesza atak i mounta

Frost zwieksza hp / jest to presence pod tanka

Nie wiem czy zauważyłeś ale tam wyraźnie pisze global. trolololol

Top@

Blood spec= Blood Presence, zwiększa armor stame i dmg taken czyli do tankowania

Unholy Spec= Unholy Presence, zmniejsza global cd, zwiększa movement speed o 15% (ale nie zwiększa ci mount speeda) i attack speed o 10% (dps)

Frost spec= Frost Presence, zmiększa DMG o 10% i generowaną ilość runic power o 10% ( dps)

Ogólnie jak się levelujesz do chodź w Blood specu lepiej, przyjemniej ale jeśli sie levelujesz w unholy to biegaj we Frost pres aż do czasu kiedy dostaniesz Unholy pres.

Ale i tak czy siak ja polecam ci levelować w Bloodzie

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

A możesz mi wytłumaczyć na temat runeforing na czym polega i skąd wziąśc te runy ? A i jakie robić profesje na DK?

Opublikowano

Runefroging(jedna z umiejętności) - typowe własne enchanty na borni dla DK, a zdobyć ją możesz poprzez zrobienie jendego z q startowych DK.

Profesje nie mają większego znaczenia jakie tam zrobisz (zbierackie profesje są dobre dla początkujących i tylko wtedy kiedy wchodzi jakiś większy patch a tak pozatym się marnuje slot na profk produkcyjna :)) Enchanttin>Jc>Alchemia>LW,Tailo i Engi wybieraj sam ( ja bym prefreował sobie zrobić JC&Ench i jeszcze na jednej postaci Alchemia już tam pierdolić te bonusy, które lecą z profek chodzi o Golda :)

Ale zawsze jest ale, Bonusy płynące możesz sobie poczytać na necie bo za uja nie chce mi sie tego rozpisywać tu.

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

A którą runą najlepiej ulepszać pod unholy ?

Opublikowano

Na to pytanie odpowiedz sobie sam moge ci jedynie podpowiedzieć, że głównym statem DK pod DPS jest Strenght przejrzyj liste i zobacz:

http://www.wowhead.com/spells=7.6.776

Nawet masz w tym odpowiedź na twoje następne pytanie czyli czemu nie mam wszystkich run? :)

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...