Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lootem, ElfBOT NG 8.60 nie zbiera loota HELP!

koopikers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowym uzytkownikiem ElfBOT NG 8.60, mam taką prośbę do osób które się na tym znają, otóż chodzi o to że mój CAVEBOT nie zbiera loota, otóż odwiedziłem nadzwyczaj wiele stron, różnych forum, próbowałem różnych skryptów i dalej nic, otwierać otwiera ciało potwora, zje z niego food i tyle, nie zbiera loota, potrzebuje pomocy co do tego, bo jednak sam tego nie ogarnę...Przy okazji nadania posta odrazu napisze czy mozna zrobić coś takiego np. aby kupywał poty jak się skończą ????chodzi mi o zwykłe mana poty jak i również o ultimate healing potions, aby szedł do dp, kupił poty poprzez funkcję "trade" kupił tyle potów ile trzeba i wrócił na exp. Pomóżcie, wrazie co wstawiem mojego screena z ustawień cavebota. pisze od razu że mam włączone w targeting zbieranie loota. Z góry dzieki za pomoc : )post-556075-0-98812100-1330171092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...