Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BŁAGAM O POMOC

cezgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak 2 dni temu sformatowałem komupter wszystko fajnie działało sformatowałem dyski itp. po formacie z pendriva pobrałem metina(Balmora.pl) i postanowiłem zagrać lecz wystąpił błąd o nazwie"Sorry your system does not support 3D graphics please check your hardware and system configuration then try again." dodam że nie posiadam karty graficzej ale posiadam karte zintegrowaną czy standardowa karta VGA lecz przed formatem wszystko chodziło jak należy i moja zwykła karta potrafiła utrzymać metka będę bardzo wdzięczny za odpowiedz, w celu lepszych wyjasnien możemy porozmawiać na ts/skype pozdrawiam

GrubaSprawa? błaaaaaaaaaaaaaagam jak cos to zapraszam na ts'a soban.pl

banner1.png

Opublikowano

Nie ten dzial. Do zamkniecia

Przygoda z metinem

Metin2.PL 85/65 ~ sura wP/smok

Metin2.sg 49/56 ~ Bodziak/smok

csyt2 ~ 102 ninja

~newlongju ~ 67(nudaa)

DragonMT2 ~ 250/250/250 ~ninja/bodziak/smok

PandoraMT2 205 ~ smok

EliteMT2 ~ `178 ~ Woj body

CavalosMT2 ~250,250,250,250,250 ~ Smok/healer/body/archer/BM

Opublikowano

Jesli sam przeprowadzałeś formata,to zrobiłeś go zle widocznie pokasowało ci coś potrzebnego,napisz w odpowiednim dziale.,,prawdopodobnie brak sterowników

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

a czy może być

DirectX 9.29.1974

gdy zainstalowałem wyskoczył komunikat że jest zaistalowany directx i nie potrzeba instalacij

banner1.png

Opublikowano

Ja mialem ten sam problem , Najnowsze sterowniki ( jjak nie masz karty to nie wiem ) No i Directx I smiga na 100 % możliwe jest też że masz zbyt obciazonego kompa , ale skoro odpalasz tylko metka to wykluczone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...