Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z metinem możliwa rozmowa na ts zobacz

cezgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak 2 dni temu sformatowałem komupter wszystko fajnie działało sformatowałem dyski itp. po formacie z pendriva pobrałem metina(Balmora.pl) i postanowiłem zagrać lecz wystąpił błąd o nazwie"Sorry your system does not support 3D graphics please check your hardware and system configuration then try again." dodam że nie posiadam karty graficzej ale posiadam karte zintegrowaną czy standardowa karta VGA lecz przed formatem wszystko chodziło jak należy i moja zwykła karta potrafiła utrzymać metka będę bardzo wdzięczny za odpowiedz, w celu lepszych wyjasnien możemy porozmawiać na ts/skype pozdrawiam

GrubaSprawa?

banner1.png

Opublikowano

wiem że nie ten dział ale na inny nie zaglądacie >.< proszę o pomoc znajdziecie mnie na soban.pl <--ts

banner1.png

Opublikowano

ale można to jakoś naprawić bo nie specjalnie znam się na tym ??

banner1.png

Opublikowano

Na pewno sterowniki karty albo płyty głównej, jak nie masz tych sterowników to komputer nie widzi ci karty i wyjdzie na to jakbyś jej nie miał, przez to ten komunikat

Wpisz w google nazwe twojej płyty głównej (powinno pisać koło ramu w środku komputera jak nie chce ci sie szukać instrukcji xD) i pościągaj te jajca lan vga client itd. i oczywiście stery do karty graficznej

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

aha, no dobra ale dalej chodzi o wyłumaczenie jak to zrobić bo jestem ZIELONY w tych rzeczach

banner1.png

Opublikowano

dobra to jak mi działał metin pred foramtem co leciał na oszukanym >.<'

jak wyszstko wiecie to na ts zapraszam soban.pl jestem w kanały publiczne proszę was o rozwiązanie

Tombstone byłbyś wstanie wbic na ts ??

mam na płytce sterowniki do karty ATi Radeon HD 2600 Series ale jak włączam to nie chce się instalować

??

banner1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...