Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] ELITEMT2 KAMER MOD PROBLM ZNANY I NIE LUBIANY :(

NPCshaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema pobralem najnowszego kamer moda i zainstalowalem gdy odpalam go i wlaczam elitemt2 niby wszystko ok ale nie widze pieczęci wierzchowców ( militar , kon , bojowiec dziki itd ) :(((( .Próbowalem np na normalnym cliencie ustawic pieczatke przywolania konia pod f1 i gdy je wciskam to na górze po lewej stronie ekranu widze kon militar 100% nie głodny ITD ale go nie ma wizualnie :( nawet nie moge na niego wejsc . PRosze o pomoc ; (

Opublikowano

Ja potrzebuje rozwiazanie na 100% a nie ''ITP'' ; ( . Koniecznie chce grac na modzie bo chce zrobic gildie na 40 lvl i dropic sobie sztabki ....

• 2 tygodnie później...
Nowicjusz
Opublikowano

Ja potrzebuje rozwiazanie na 100% a nie ''ITP'' ; ( . Koniecznie chce grac na modzie bo chce zrobic gildie na 40 lvl i dropic sobie sztabki ....

Witam, ja moge Ci podać mój patencik, ale musisz mieć klienta i moda.

Robie tak że loguje się na postać poprzez klienta, i z tego co pamiętam to na start dostajesz pieczęć kucyka (jak nie to jest w dopalaczach), wrzucam sobie tą pieczęć na pasek np. na F4 (ja mam alt+F1). Logasz tą samą postać poprzez moda, naciskasz klawisz pod którym na kliencie miałeś kucyka i przywołuje Ci się militar. Działa w 100%

Wymyślone z lenistwa ;)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...