Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer PVP - bardzo ważne pytanie

Nasher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, gram na serwerze Only PVP - na start 100lvl, eq u handlarzy, skille, yangi od kapitana.

Jest na nim 6/7, jaką klasę poradzicie brać, żeby miotać w PVP?

Krótko o bonach:

• Max HP: 10k
  • SIła, inteligencja, zręczność: 20
  • ABS'y: 15%

Co wybierać? Doradźcie. ;)

Opublikowano

a Max bony na ludzi?

Jeżeli chcesz szybko hitac z ciosów to polecam ci Bodego, najlepiej wtedy zrobic jakiegos pro truciaka z sr i ludzi :)

Jeżeli chcesz powalczyc "Na trybie wolnym, lub na wojnach" to polecam ci Szamana gdyż praktycznie nikt nie ma założonego na niego abs, i mało kto je robi.

Oczywiście można też zagrac WP Bo ma dużą przewage z skillem Rozproszenie Magii i dajmy na to body może wtedy cie tylko pogłaskac, tak samo jak BM.

i Ostatnia klasa to dagger.. Moim zdaniem Jedna z najlepszych, jeżeli bardzo dobrze umie się nią grac wchodza praktycznie cały czas wirki 3x to praktycznie nikt nie ma szans :).

To na tyle ;p, jak pomogłem daj like :)

aqu1.jpg
Opublikowano

Jaki to serwer no-hamaczi dedyk napisz nazwe :)

a Tak Podam ci jaką postaci wybrać  

Polecam zrobić Archera/daggera dlaczego ? Dagger przy dużej ilości Zr Wali z truty nie samowite ilości obrażeń na serwerach medium z 12 zr max 10Luda wali nawet 15K z truty z full absem

Archer Ma bardzo dobre skille jak jest na tym servie 6 Skill Walnie ci naprawde dużo :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli jest pvp, to rób postać według własnego doświadczenia, a ja mogę Ci tylko polecić ninję, gdyż na wyższym lvlu ta postać po prostu koksi i nie ma sobie równych. A czy wybierzesz daggera, czy archera, to już twoja wolna wola :). Oba rodzaje są bardzo dobre w pvp :).

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...